19 / 05 / 2024

Sukay Tesisleri

Sukay Tesisleri

Kartepe Belediye Meclisi 'nde Sukay Tesisleri 'nin 5 yıllığına kiralanması kararlaştırıldı. Buna göre; tesislerin kiralanması için kısa süre içerisinde ihale açılacak.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

Kartepe Sukay Park hizmete girdi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Meclisi AKP Grubu Üyelerini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Sukay Park yenilenen yüzüyle konukların beğenisini topladı.

Kartepe Sukay Tesisleri özelleştirilecek!

Kartepe Belediye Meclisi 'nde Sukay Tesisleri 'nin 5 yıllığına kiralanması kararlaştırıldı. Buna göre; tesislerin kiralanması için kısa süre içerisinde ihale açılacak.

Pazar yerinde bulunması gereken hizmet tesisleri ve özellikleri!

Pazar yerleri, Belediyelerce tespit edilecek yer ve günlerde kurulan üretici ve semt pazarları olarak karşımıza çıkıyor. Peki, pazar yerinde bulunması gereken hizmet tesisleri ve özellikleri nelerdir? İşte pazar yerleri özellikleri..

Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde havuz sökülüp yenilenecek!

Kağıthane Belediyesi; Kağıthane İlçesi Nurtepe Sosyal Tesisleri Alt Alanındaki Mevcut Havuzun Sökülüp Yeni Havuz Yaptırılması İşi 23 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkıyor.

Bursa'da Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı açıldı!

İnegöl Sosyal tesisleri adım adım ilçelere de taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl'de hizmete açtı. Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın bölgeye değer katacağını söyledi.

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri yenileniyor!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri'ni, yeni ve modern yurt blokları yanında eski kalması, bütünlüğü bozması ve deprem dayanımlarının yeterli olmaması nedeniyle yıkıp yeniden yapacak.

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri yenileniyor!

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri, yeni ve modern yurt blokları yanında eski kalması, bütünlüğü bozması, işlevini tam olarak yerine getirememesi ve deprem dayanımlarının yeterli olmaması nedeniyle yıkılıp yeniden yapılıyor...

2004 Atina Olimpiyatları için yapılan spor tesisleri atıl durumda!

2004 Atina Olimpiyatları için milyonlarca euro harcayan Yunanların pahalı spor tesisleri atıl durumda kaldı. Türkiye 'de geçen yıl 2020 olimpiyatları için bir çok tesis planı yapmıştı...

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos'ta açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak" dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürleri Kartepe'de buluştu!

Her ay bir ilçede gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin teknik başkan yardımcıları, imar ve şehircilik, planlama, yapı ve kontrol müdürlerinin katıldığı genel değerlendirme toplantısı, bu ay Sukay Park Tesisleri’nde gerçekleşti.

Ankara Macunköy Tesisleri'ndeki ağaçlar söküldü!

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaç katliamı yaşandı. Tesislerin hemen yanında devam eden özel bir şirkete ait inşaat alanında çalışan iş makinesi tesis alanında bulunan 20'ye yakın ağacı söktü.

Sukay Tesisleri Haberi

Sukay Tesisleri

Kartepe Belediye Meclisi'nin mart ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında toplanan meclise, Zafer Arat, Nezih Yılmaz ve İsmail Akbaş dışında tüm üyeler eksiksiz katıldı. 


Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen meclis toplantısında 15 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantı bir önceki aya ait tutanak özeti oylanarak kabul edilmesiyle başladı. 


ÖDEMİŞ KARDEŞ BELEDİYE 

Başkan Üzülmez, mart ayındaki önemli gün ve haftalara değindiği açılış konuşması ardından gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. İzmir İli Ödemiş Belediyesi ile kardeş belediye olunması maddesinin karara bağlanmasının ardından ve Gayrimenkul Satış Komisyonu'na üye seçimi gerçekleştirildi. AKP Grubu'nun Ergül Şirin, CHP Grubu'nun ise Hilmi Selçuk'u aday gösterdiği seçimde Şirin 21, Selçuk ise 8 oy aldı. 


SUKAY'IN KİRALANMASI 

Meclis toplantısında Kartepe Belediyesi'ne ait olan Sapanca Gölü kıyısında yer...