08 / 07 / 2024

Şükriye Kavran

Şükriye Kavran

Yavuzselim Mahellesi’nde bulunan Yavuzselim ortaokulunun dün yıkımına başlandı. Kısa bir süre içerisinde yıkımı tamamlanacak olan okulun yerine yeni bir ortaokul yapılacağı ifade edildi.

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükriye Komut tarafından kuruldu.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 33 milyon 820 bin 46 TL olarak belirlendi. 

Marmara Adası sakinleri mera alanlarının kiralanmasına isyan etti!

Balıkesir’e bağlı Marmara Adası’nın Çınarlı Köyü’nde yaklaşık 65 yıldır hayvancılık yapan Hacı Remzi Kavran mera alanlarının kiralanmasına isyan etti...

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Abanoz ve Şükriye Kara ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 75 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova'daki deposunu Şükriye Tekin'e 1 yıllığına kiraya verdi. 

Samsun Hacı Şükriye Işık Anaokulu açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, halası merhume Hacı Şükriye Işık’ın vasiyetini yerine getirerek, onun adını taşıyan anaokulunun açılışını yaptı.

Şükriye Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Altındağ'ın en gözde yapılarından Şükriye Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Şükriye Mahallesi'ndeki modern konutlar için yapılan kura çekimi Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi toplantı salonunda gerçekleşti.

Ankara Şükriye Konutları yeni sahiplerine kavuştu!

Altındağ’ın gözde yapılarından olan Şükriye Konutları da yeni sahiplerine kavuştu. Şükriye Mahallesi’ndeki modern konutlar için yapılan kura çekimi Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi toplantı salonunda gerçekleşti.

Altın Kuleler 4 bloktan meydana geliyor!

Altındağ'daki gecekondu düzenine son vermek için 10 farklı noktada kentsel dönüğüm çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, bir dönem tamamen gecekonduların hakimiyeti altındaki Şükriye Mahallesi'nin çehresini 'Altın Kuleler" projesiyle değiştirdi.

TOKİ Ankara Başpınar Konutları hızla yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının Ankara'daki lokomotifi Altındağ Belediyesi, Gültepe (çinçin) 3. etap toplu konutları, Şükriye Mahallesi toplu k-nutları ile birlikte Başpınar Mahallesi toplu konut çalışmalarını da sürdürüyor...

Başpınar Toplu Konutları hızla yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının Ankara'dakl lokomotifi Altındağ Belediyesi, Gültepe (çinçin) 3. etap toplu konutları. Şükriye Mahallesi toplu konutları ile birlikte Başpınar Mahallesi toplu konut çalışmalarını da sürdürüyor.

Altındağ yolları yenileniyor!

Her yıl ortalama 90 bin ton civarından asfalt döken yetkililer, Çamlık, Beşikkaya, Gültepe, Önder, Hacılar, Alemdağ, F. Çelik, Doğu, Başpınar, Karapürçek, Ali Ersoy, Şükriye, Sakarya mahallelerinde çalışmalar yaptı.

Şükriye Kavran Haberi

Şükriye Kavran

Yavuzselim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, yıkılan ortaokulun depremde hasar gördüğünü ifade ederek, yerine 30 derslikli yeni bir ortaokulun yapılacağına dikkat çekti. 


Gebze...