30 / 04 / 2024

Şükrü Balcı arazi ihalesi

Şükrü Balcı arazi ihalesi

İstanbul Bakırköy’de 1978’den beri faaliyet gösteren Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsisli ‘Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin bulunduğu 81 dönümlük arazinin mülkiyeti 2015'te TOKİ'ye geçmişti. 

Metaverse’de arazi çılgınlığı büyüyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Şükrü Andaç, bugünkü köşe yazısında  Metaverse’de arazi satın alımlarını kaleme aldı. 

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 ve 2018 yıllarında daha önce ihaleye çıkardığı ve üzerinde Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin (POMEM) yer aldığı arsayı açık artırma usulü ile 15 Ekim'de yeniden satışa çıkarıyor...

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesi yine iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yine iptal edildi. Söz konusu alanda yer alan Şükrü Balcı POMEM arazisi 2017'de de ihaleye çıkmıştı...

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesinin 2. oturumu 24 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Bakırköy'de yer alan Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisini satışa çıkardı. 1. oturumu yapılan arazi ihalesinin 2. oturumu 24 Nisan'da...

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisine 2 firma talip oldu!

Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin yer aldığı İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 2 firma talip oldu.

Bakıkröy Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip oldu...

Florya’daki 81 dönümlük arazi ihalesi iptal!

İstanbul Bakırköy’de 1978’den beri faaliyet gösteren Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsisli ‘Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin bulunduğu 81 dönümlük arazinin mülkiyeti 2015'te TOKİ'ye geçmişti. 

Florya Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin imar planı askıda!

Florya'da yer alan Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin arsası, imar planında Resmi Kurum Alanı olarak değiştirildi...

Şükrü Balcı PMYO alanının adı imar planında yine değişti!

Bakırköy Şenlikköy Mahallesi'ndeki Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu'nun imar planındaki adı 2013'te Emniyet Eğitim Kampüsü Alanı olarak değiştirilmişti... Alanın adı, 1/1000'lik planda tekrar değişti. Peki Şükrü Balcı PMYO alanı artık nasıl anılacak?

TOKİ, 500 milyon TL'lik borca karşılık polis okulunu istiyor!

Etiler Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni elden kaçıran TOKİ, Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu için 120 milyon lira teklif etti

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu: Günah keçisine yüklemek diğer kazaları önlemeyecek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı M. Şükrü Koçoğlu, "İş kazalarının önlenebilir olması için herkese sorumluluk düşüyor. Tek bir günah keçisine tüm sorumluluğu yüklemek ne yazık ki diğer kazaları önlemeyecek" dedi

Şükrü Balcı arazi ihalesi Haberi

Şükrü Balcı arazi ihalesi

Atatürk Havalimanı’nın batısında kalan arazinin bir bölümü yeşil alana ayrıldı. 17 Ocak 2017’de imar planı değişikliğiyle, arazi ‘Resmi Kurum Alanı’ olarak değiştirildi. 

1978’den beri faaliyet gösteren Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsisli ‘Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin bulunduğu 81 dönümlük arazinin mülkiyeti 2015'ten beri TOKİ'ye ait. 

25 Ağustos 2017’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın arazi için hazırladığı imar planı değişikliği askıya çıkarılmıştı. 

Kapalı spor salonu, atış poligonu, eğitim binaları, caminin yer aldığı  alana“konut ve ticaret” fonksiyonu verildi. 

Alanın yüzde 56’sına denk gelen 46 bin metrekarelik kısmı konut ve ticaret, yüzde 18’e denk gelen 15 bin metrekarelik kısmı park, yüzde 12’ye denk gelen 9 bin metrekarelik kısmı ise yol olarak planlandı. Ayrıca alanın yüzde 8’i özel eğitim ve yüzde 4’ü de cami alanına ayrıldı.

İHALE İPTALİ DAVASI

Gazete Habertürk'te...