29 / 04 / 2024

Şükrü Genç sarıyer belediyesi

Şükrü Genç sarıyer belediyesi

50 yıllık Sarıyerli; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kimdir? Şükrü Genç ne zamandan beri Belediye Başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in biyografisi...

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Boğaz'ı sevindiren karar Sarıyer'den geldi!

Sarıyer Belediyesi'nin girişimi sonucu Boğaziçi öngörümündeki 7 ilçe İmar Barışı'ndan yararlanabilecek. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ''Önerilerimiz ciddiye alındı önemli adım atıldı'' dedi.

Sarıyer imar çözümü bekliyor!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi Sarıyer Merkez’de vatandaşlarla buluştu. Başkan Genç, Sarıyer’in yüzde 80’inin imar barışından yararlanamadığını söyledi.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Şükrü Genç'ten rant uyarısı!

Sevgi ve Barış Teknesi’nde Ayazağalı kadınlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar planları ve kentsel dönüşüm konusunda uyarıda bulundu.

Şükrü Genç: Sarıyer yanlış imar planlarının kurbanı!

İstinye Boğaziçi Sitesi’nde konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçedeki en büyük problemin yapılan yanlış imar planları olduğunu söyledi.

Şükrü Genç: İmar ıslah planı reddine karşı yılmayacağız!

Mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarıyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada imar ıslah planı reddine karşı yılmayacaklarını belirtti.

Sarıyer'de üç mahalleye daha imar affı!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, mülkiyet sorunları ile ilgili olarak üç mahalleye daha imar affı olacağını açıkladı.

Sarıyer Belediyesi hizmet binası açıldı!

Sarıyer Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı. Yeni hizmet binasıyla ilgili bilgi veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç "Bina, büyüklüğü, içerdiği fonksiyonları, engelsiz, çevreci, ilk yeşil kamu binası olmasıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada bir ilktir" dedi.

Sarıyer'in mülkiyet sorunu ile ilgili tarihi adım!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yoğun programına rağmen Derbent, Ferahevler, PTT Evleri ve Reşitpaşa Mahalleleri’nde bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Genç Sarıyer'in mülkiyet sorunu ile ilgili tarihi bir adım atıldığını söyledi.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

Sarıyer'in en büyük problemi mülkiyet!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yeni belediye binasının şantiyesinin kapılarını Yurt Gazetesi'ne açtı. Yakında bu binada hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Genç, binanın Avrupa standartlarında olduğunu söyledi.

Şükrü Genç sarıyer belediyesi Haberi

Şükrü Genç sarıyer belediyesi

Şükrü Genç kimdir?

Şükrü Genç, Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde 20 Haziran 1954 tarihinde doğdu. 50 yıllık Sarıyerli olan Şükrü Genç, bugün Sarıyer Belediye Başkanı.


İlköğrenimini Rumelihisarı semtindeki Şair Nigar İlkokulu’nda (1965), orta öğrenimini Emirgan Ortaokulu’nda (1969), lise öğrenimini ise Kabataş Erkek Lisesi’nde (1973) tamamladı.


Boğaziçi Üniversitesi-Temel Bilimler Fakültesi Fizik Bölümü’ne (1974–1975) devam etti. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Bölümü’nden 1982–1983 döneminde mezun oldu.


Öğrenimi süresi boyunca Boğaziçi Üniversitesi’nde (10 yıl), mezuniyetinden sonra da Libya’da iki yıl çalıştı. 1985’te askerlik hizmetini yapmak üzere Türkiye’ye döndü. Askerlik hizmetini Tuzla Piyade Okulu’nda yedek subay olarak tamamladı.


Askerlik sonrasında Irak’ta bir inşaat firmasında şantiye şefi, proje müdürlüğü yaptı. 1987 yılının ikinci yarısında Türkiye’ye döndü ve 2 yıl özel sektörde profesyonel yönetici olarak çalıştı.


1989 yılında kendi şirketini kurdu....