06 / 05 / 2024

Şükrü Nazlı kimdir

Şükrü Nazlı kimdir

KÜTAHYA'DA aylardır konuşulan yeni hastane konusuna AK Parti Milletvekili adayı Şükrü Nazlı son noktayı koydu. Hastane hakkında açıklamalarda bulunan Nazlı şunları söyledi:

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Şükrü Mete Tepegöz kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Şükrü Mete Tepegöz'ün biyografisi...

Şükrü Başdeğirmen kimdir?

Şükrü Başdeğirmen, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Şükrü Başdeğirmen kimdir? Şükrü Başdeğirmen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Altıntaş Zafer OSB’de yatırımcılara arsa tahsisi başlayacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı 2018'de Kütahya'ya yapılacak olan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kütahya Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Kütahya’da, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binasına yapılacağı bildirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Kütahya’mızdaki kamu kurumlarını yeni hizmet binalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz." dedi

Kütahya İnköy'de arazi sorunları çözülüyor!

Kütahya’nın İnköy Mahallesi sakinlerinin hazine arazileri hususundaki sıkıntılarının giderilmesi için çalışma başlatıldığı bildirildi.AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı,"Çözüm yollarını değerlendirdik. Sorunlar kısa zamanda çözülecek" dedi.

Kütahya Simav Naşi Deprem Konutları'na yüzde 10 indirim!

AK Parti Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan yayınladıkları ortak basın açıklamasıyla Simav Naşa Beldesindeki Deprem Konutlarında indirim yapıldığı müjdesini verdiler.

Kütahya Merkez'e yeni ilkokul inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı,Kütahya Merkez'e bağlı Akkent Mahallesi'ne yeni bir ilkokul binası daha yapılacağını bildirdi.

Kütahya Kureyşler Köyü yeniden inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler köyünün baraj yapımı nedeniyle yeniden inşa edileceğini, projenin devlete maliyetinin 5.6 milyon TL olduğunu söyledi.

Şükrü Nazlı kimdir Haberi

Şükrü Nazlı kimdir

Şükrü Nazlı "Halk arasında bazı art niyetli kişiler 'Hastane yapılmayacak, boş vaatler' gibi gerçeği yansıtmayan konuşmalar yapmakta. Ben buradan Kütahya halkına bir müjde vermek istiyorum. Hastane yapılacak ve gerekli proje çalışmaları Sağlık Bakanlığı tarafından yapılrarak, ihale aşamasına getirildi. İnşallah en yakın zamanda temeli atılacak. Hastanemiz eski Jandarma Er Taburu'nun boşalttığı Çamlıca Yolu güzergahındaki geniş araziye inşa edilecektir. 700 yataklı hastanemiz modern teknolojiye göre dizayn edilecek. Hasta odaları tek kişilik olarak tasarımı yapıldı. Adeta 5 yıldızlı otel odaları gibi donatılacak. Hastanemizde büyük şehirlerdeki üniversite hastanelerindeki MR, tomografi, dijital röntgen cihazları, diyaliz servisi, onkoloji birimi, radyo-terapi, kemoterapi üniteleri, kardiyoloji, kardiyo-vaskiiler bölümü gibi tüm üniteler son teknoloji cihazlarla donatılarak,halkımızın hizmetine sunulacaktır." AK Parti adayı Şükrü Nazlı, Türkiye'nin tek fizik tedavi ve hidroterapi...