05 / 05 / 2024

sukuk finansmanı

sukuk finansmanı

6 milyon dolarlık aktifi bulunan Suudiler'in en büyük emlak şirketi Dar Al- Arkan yurtdışına açılmaya Türkiye'den başlıyor.Şirket sukuk finansmanını en iyi kullananlar arasında ilk sırada yer alıyor..

TOKİ dar gelirliler için yeni finansman modelleri uygulayacak!

Emekliler ve yoksullara konut için TOKİ daha aktif olacak. “Sukuk” gibi yeni finansman modelleri devreye girecek.

Konut finansmanı sözleşmeleri yönetmeliği tam metni!

Konut finansmanı sözleşmeleri yönetmeliği 28 Mayıs 2015 tarihinde 29369 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, konut finansmanı sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenliyor. İşte konut finansmanı sözleşmeleri yönetmeliği....

Türkiye’de Konut Finansmanı Sorunlar ve Çözüm Önerileri kitabı çıktı!

SPK Başuzmanı ve aynı zamanda köşe yazarlarımızdan Dr. Yener Coşkun’un “Türkiye’de Konut Finansmanı: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” isimli kitabı yayınlandı.

Rusya Türk Akımı'na katılacak şirketlere finansman sağlayacak!

Rusya Devlet Başkanı Putin: "Rusya tarafı, 'Türk Akımı' projesine katılacak Yunan şirketlerine finansman sağlamaya hazır" şeklinde açıklama yaptı.

KOP Eylem Planı'nın finansman toplamı 9,927 milyon lira!

Kalkınma Bakanlığı'nca 2014-2018 yıllarına ilişkin KOP Eylem Planı açıklandı.Konya Ovası Projesi'nin (KOP) Eylem Planı'nın 2014-2018 yılları için finansman toplamı 9 milyar 927 milyon lira olarak belirlendi.

Pega Kartal Ege Yapı'da 4 bin 125 TL finansman desteği!

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Yapı Pega Kartal projesinde aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede faiz desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satılıyor.

Pega Kartal Evleri'nde 4 bin 125 TL finansman desteğiyle!

Yıl sonunda teslimlerin yapılacağı Pega Kartal Evleri projesinde daireler teslim alınmadan aylık 4 bin 125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede peşinatlar 3 yılda 3 taksitle ödeniyor.

Türkiye'nin altyapı yatırımlarına Asya'dan finansman imkanı!

Lahey Stratejik Araştırmalar Merkezi Strateji Uzmanı Willem Oosterveld, Türkiye'nin, AAYB üyeliğine ilişkin “Türkiye, bu bankaya katılımla ülkedeki altyapı yatırımlarının geliştirilmesi için yeni finansman imkanlarına sahip olacak" dedi..

Ritim İstanbul'da Dumankaya Finansman Sistemi ayrıcalıkları!

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Dumankaya Finansman Sistemi’nin ayrıcalıklı fırsatları ile Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

EgeYapı Group Pega Kartal'da aylık 4 bin 125 TL finansman desteğiyle!

Aylık 4 bin 125 TL finansman desteği sağlanan EgeYapı Group Pega Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Pega Kartal'da 4.125 TL finansman desteğiyle! Peşinatı 3 yılda öde!

Peşinatların 3 yılda 3 taksitle ödendiği Pega Kartal projesi kapsamında yer alan daireler için uygulanan finansman desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'ye satın alınıyor.

Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı'nın lansmanı 31 Mart'ta!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından geliştirilen, Temiz Teknoloji Fonu ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı’nın tanıtım toplantısı, 31 Mart'ta düzenlenecek.

Pega Kartal Evleri'nde 4 bin 125 TL’ye varan finansman desteği!

EgeYapı Group tarafından hayata geçirilen Pega Kartal’da kolayca ev sahibi olma dönemini başlatıyor. finansman desteği ve yepyeni ödeme sistemiyle 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satın alınabiliyor.

sukuk finansmanı Haberi

sukuk finansmanı
Mütekabiliyet Yasası'nın yabancıya satış konut satışının önünü açmasıyla,Körfez ülkelerindeki büyük emlak şirketleri Türkiye'ye geliyor. Suudi Arabistan'ın en büyük emlak geliştirme şirketi Dar Al- Arkan, yurtdışına ilk olarak Türkiye'den açılmayı hedefliyor.  Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Youssef Al- Shelash, bölge dışında proje geliştirmeyi planladıklarını, tamamlanmamış projelerin de ilgilerini çektiğini söyledi. Darl Al-Arkan şirketi, yurtdışına açılmak için sukuk piyasasındaki birikiminden yararlanacak. 2010 yılında 450, bu yıl ise 1 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştiren şirket, sukuk ihracını en fazla gerçekleştiren emlak...