04 / 05 / 2024

Sulak alanları doldurmanın cezası ne kadar

Sulak alanları doldurmanın cezası ne kadar

Özel çevre koruma bölgelerinde kullanma esaslarına aykırı hareket edenlere yönelik 80 bin 465 lira, sulak alanları doldurup, kurutarak arazi kazanmaya çalışanlara da 402 bin 385 lira ceza uygulanmasına karar verildi. 

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

En az lise mezunu toplam 266 memur alınacak! KPSS'den 60 puan alanlar durmayın, hemen başvurun!

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü  en az lise mezunu KPSS 60 puan şartı ile toplamda 266 mmeur alımı yapacağını açıkladı.

Bakan Kurum'dan son dakika köy evleri açıklaması! Depremzedelerin köy evleri nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yalnızca bina inşa etmeyeceklerini belirterek, o şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları kuracaklarını da söyledi.

Kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Kullanım alanları sınırlı, küçük metrekareli evler için ideal bir seçenek oluşturan kurutmalı çamaşır makineleri; hem yıkayıp hem kurutarak işleri çok kolaylaştırıyor. Peki, Bosch, LG, Beko, Arçelik, Electrolux, Regal kurutmalı çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Bankalar şaha kalktı, kampanyaları peş peşe açıkladı! Haberi alanlar şubelerin önünde kuyruk oluşturuyor!

Milyonlarca çalışanın EYT sorunu çözülürken, şimdi gözler bankaların promosyonlarına çevirdi. İşte Ziraat Bankası, Akbank, DenizBank ve Finansbank’ın (EYT) emekli promosyon kampanyası ayrıntıları…

Yüzde 300'e varan zamlar velileri şoke etti

Okula dönüş bu yıl veliler için sancılı bir sürecin başlangıcı olacak. Okul kıyafeti, çantası, eşofmanı ayakkabısı derken adeta uçuşa geçen fiyatlarla epey zorlanacak veliler şimdiden okul çantasını doldurmanın zorluğunu yaşamaya başladı.

Emekli maaşı alanlar yarın en yakın PTT şubesine koşsun! En az 30 bin TL yatırılacak! İşte detaylar!

Emekli maaşı alan vatandaşlar yarın en yakın PTT şubesine gidip başvursun. İşte merak edilen detaylar!

Bosch buzdolabı alana çamaşır makinesinde 1.999 TL indirim! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bosch, daha geniş saklama alanlarıyla ön plana çıkan XXL ve XL buzdolaplarında bahar kampanyasını başlattı. Bosch buzdolabı alana çamaşır makinesinde büyük indirim sunuluyor. İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Sulak alanlarda yapılaşmanın önü açıldı!

Sulak alanlarda yapılaşmanın önü biraz daha açıldı. “Sulak Alanların Korunması Yönetmeliği”nde değişiklik yapıldı.

Sulak Alanların Korunması Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Sulak Alanların Korunması Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31428 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

O arazi sahiplerine kötü haber!

Özel çevre koruma bölgelerinde kullanma esaslarına aykırı hareket edenlere yönelik 80 bin 465 lira, sulak alanları doldurup, kurutarak arazi kazanmaya çalışanlara da 402 bin 385 lira ceza uygulanmasına karar verildi. 

Millet bahçeleri deprem toplanma alanı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "21 ilde 34 millet bahçesinin de açılışını gerçekleştirdik. Açılışa hazır 8 millet bahçemiz daha var" dedi ve Ankara'da, İstanbul'daki olası depremlerde millet bahçelerinin toplanma alanları olacağını söyledi.

Sulak alanları doldurmanın cezası ne kadar Haberi

Sulak alanları doldurmanın cezası ne kadar

Özel çevre koruma bölgelerinde kullanma esaslarına aykırı hareket edenlere yönelik 80 bin 465 lira, sulak alanları doldurup, kurutarak arazi kazanmaya çalışanlara da 402 bin 385 lira ceza verilmesine karar verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tarım ve Orman Bakanlığının "2872 sayılı Çevre Kanununun 20. Maddesinin Birinci fıkrasının (k) Bendi Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ"i Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Buna göre, 2021'de, ilan edilen Özel Çevre Koruma Bölgeleri için tespit edilen koruma ve kullanma esaslarına aykırı davrananlara ve sulak alanlar için yönetmelikle belirlenen koruma ve kullanım usul ve esaslarına aykırı davrananlara 80 bin 465 lira, sulak alanların doldurulması ve kurutulması yolu ile arazi kazanılması durumunda da 402 bin 385 lira idari para cezası uygulanacak.