13 / 05 / 2024

Sulaması ikmali inşaat işi

Sulaması ikmali inşaat işi

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Aksu Karaöz Çepeli Göleti ve Sulaması ikmali inşaat işinin sözleşmesini imzaladı.

TOKİ Diyarbakır Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı ihalesi 27 Temmuz'da!

Diyarbakır Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4 Kısım Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

2019 yılı sonuna kadar 1071 göletin inşaatı tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 2019 yılı sonuna kadar 1071 gölet ve sulamasının inşaatı tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

Karaöz Çepeli Göleti ve ikmali inşaat işinin sözleşmesi imzalandı!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Aksu Karaöz Çepeli Göleti ve Sulaması ikmali inşaat işinin sözleşmesini imzaladı.

Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaat çalışmaları ne durumda?

Antalya'nın Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaatında çalışmalar devam ediyor. DSİ gölet ve sulaması İkmali inşaatı ile ilgili bilgi verdi.

Konyaaltı Karadere Göleti inşaatı devam ediyor!

Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göletinde toplanacak Su ile 4 bin 130 dekar tarım arazisini sulayacak olan Gölet ve Sulaması İkmali inşaatında çalışmalar devam ediyor.

DSİ göletlerinin inşaatı devam ediyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Geyikbayırı Karadere Göleti ve Sulaması İkmali inşaatında incelemede bulundu.

Silvan Barajı'nın inşaatı durduruldu mu?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ,hem güvenlik açısından hem de yolların bozulması sebebiyle Silvan Barajı inşaatına malzeme ikmali yapılamadığından inşaatın neredeyse durma noktasına geldiğini ifade etti.

Aliağa Kalabak Göleti'nin inşaat ihalesi başlıyor!

Bakan Eroğlu'nun talimatıyla hayata geçirilecek Aliağa Kalabak Göleti ve Sulaması projesi ile bölgenin topraklarına bereket gelecek. Projenin inşaat ihalesi için hazırlıklara başlandı.

Manavgat Naras Barajı inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada inşaatında yüzde 90 seviyesine ulaşılan barajın tamamlanarak sulamasının da devreye alınmasıyla toplam 71 bin 420 dekar tarım arazisinin sulanacağı bildirildi...

Cet İnşaat, Koyunbaba Barajı inşaatı ihalesini kazandı!

Şırnak Ceza İnfaz Kurumu ile Çorum Koyunbaba Barajı ve Çankırı Kızılırmak Hamzalı sulaması inşaatı yapımı için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu

DSİ 7.Bölge Müdürlüğü Yeşilırmak ıslahı inşaatını yaptıracak

DSİ 7.Bölge Müdürlüğü 71.Şube Müdürlüğü, Çarşamba Ovası Sulaması ve drenajı projesi Yeşilırmak ıslahı inşaatını yaptıracak

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Sulaması ikmali inşaat işi Haberi

Sulaması ikmali inşaat işi

Özgür, inşaatın en kısa zamanda tamamlanarak bölgedeki 4 bin 850 dekar tarım alanının suya kavuşturulacağını söyledi. Aksu Karaöz Çepeli göleti ve sulaması inşaatı tamamlandığında 2015 yılı birim fiyatları ile dekar başına 1.680 TL gelir artışı, ülke ekonomisine 8 milyon 148 bin TL katkı ve 582 kişiye istihdam alanı sağlaması planlanıyor. 


Sabah...