10 / 05 / 2024

Şule çet parkı nerede

Şule çet parkı nerede

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

Ankara Şule Çet Parkı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

Kültürpark projesine Behçet Uz'un torunlarından destek!

İzmir'in tarihi ve simgesel mekanlarından Kültürpark'ı yeniden tasarlayarak geleceğe taşıyacak çalışmaları içeren projeye, parkın kurucusu, kentin efsane belediye başkanı Behçet Uz'un torunlarından destek geldi.

Kültür Park İzmir'le yapı yoğunluğu yarıya düşürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Behçet Uz’un hayal ettiği; sporla, kültür ve sanatla, gençler ve çocuklarla dolu, herkesin içinde olmaktan mutlu olacağı bir ‘kültür parkı’ yeniden yaratmak istiyor.

İzmir Behçet Uz Parkı'nın imar planı değişti!

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, geçtiğimiz günlerde hizmete kapatılan Bayraklı Vapur İskelesi’nin yerine sosyal tesis yapılacağını, Behçet Uz Parkı'nın imar planının değiştiğini açıkladı.

Behçet Uz Hastanesi yenileniyor!

Türkiye'nin en büyük çocuk hastanesi olan Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi, yeni yıla modern yüzüyle "merhaba" demeye hazırlanıyor. Önceden otopark olarak kullanılan alan çocuk oyun parkına çevrildi.

Harmankaya Tabiat Parkı Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu Onaylandı!

Yalova Termal ilçesi sınırları içerisinde yer alan Harmankaya Tabiat Parkı İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Yalova İl Müdürlüğü tarafından onaylandı. Müdürlük duyurusunu bugün yaptı.

Çankaya Belediyesi Eylül'de 10 park, 3 kreş açıyor!

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalara aralıksız devam eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Eylül ayında 10 park, 3 gündüz çocuk bakımevi bir etüt merkezi, 8 katlı sağlık merkezi ve 'Hoş geldin Masasj'nı hizmete açacak.

Neşet Ertaş Sergisi Kayseri Park'ta yarın açılıyor!

Geçtiğimiz ay kaybettiğimiz, Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş anısına bu hafta sonu Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bir sergi düzenleniyor.

Sultan Park Kurtköy Residence'ta 165 bin TL'ye!

1 yıldır yaşamın devam ettiği Sultan Park Residence'ın mimari tasarımı Ahmet Okan Yılmaz tarafından yapıldı. Radye jeneral temel sistemi ile deprem güvenliği düşünülmüş olup onaylı zemin etüt raporu bulunuyor

Ankara Vega Park Konutları'nda 160 bin TL'ye!

46 katlı 2 bloktan meydana gelen Vega Park Konutları, 377 daireden oluşuyor. Proje içerisine, kapalı yüzme havuzu, sauna, çok amaçlı spor salonu, çocuk oyun ve etüt odası, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, görüntülü interkom sistemi yer alıyor

Erdoğan Bayraktar: Kriz teğet geçmedi

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, "Bu, dünyanın yaşadığı en büyük kriz. İnsanlar anlamadı, (Türkiye'ye uğramadı, teğet geçti) dendi, Türkiye'yi de fena vurdu" dedi

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Orion Park'ta 609 TL taksitle!

Esenyurt'ta inşa edilen Orion Park'ta konutların fiyatı 89 bin 500 TL ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Şule çet parkı nerede Haberi

Şule çet parkı nerede

2018 Mayıs ayında balkondan düşerek hayatını kaybeden ve Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından cinayete kurban gittiği yönünde karar verilen Şule Çet'in anısına Ankara'da park yapıldı. Oda Tv'de yer alan habere göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan parkın açılışına CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serhat Taşkınsu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş, Şule Çet'in babası İsmail Çet, ağabeyi Şenol Çet ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış töreni vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Şiddetli yağış altında gerçekleşen törende Şule Çet'in heykeli de tanıtıldı. 

Açılışta konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serhat Taşkınsu, "Varoluşumuzun temel unsuru olan yüce kadınlarımıza karşı benzer şekilde gerçekleşen insaniyet dışı davranış ve eylemlerin gerçekleşmesine yönelik toplum bilincinin oluşması büyük önem...