02 / 05 / 2024

Şule Ergün kim

Şule Ergün kim

Hacettepe Üniversitesi Nükleer Enerji Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Ergün 'Nükleer projelerde rol alabilecek 500'den fazla firmamız var. Enerjide dışa bağımlılığın azaltılması için nükleer enerji şart' dedi.

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, imar planları, 6 ilçeye kavşak projesi, katı atık bertaraf tesisi, atık su arıtma tesisleri ve trambüs hattı ile Manisa’yı adeta yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Mehmet Ergün Turan Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu. Turan, Bingöl’deki incelemelerini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

Manisa Ergün'e Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılacak!

İtfaiye Hizmet Binası’nın ardından Başkan Ergün ilçedeki incelemelerine Avukat Özcan Akçiçek Parkı ile devam etti. Burada yapılan incelemelerde, parka çocuk kültür ve sanat merkezi kazandırabileceğini belirtti..

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Mehmet Ergün Turan'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı açıklaması!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yönelik eleştirilere yanıt vererek, “Bu bina, Cumhuriyet tarihinin en önemli mimarlık eseri. Gelecek nesiller övünç duyacak. Şahsa ait değil, devletin malı” dedi.

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Mehmet Ergün Turan Yayladağı'nı ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan Yayladağı ilçesine geldi. Yayladağı Belediye Babanı Mehmet Kalkan'ı da ziyaret eden Ergün, toplu konutların yapılacağı araziyi beğendiklerini, gelecek yıl mayısta inşaatların temelinin atılacağım kaydetti.

Cengiz Ergün'den Gölmarmara’ya Üniversite ve MABEM Önerisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ziyaretinde ilçeye üniversite ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) kazandırılması konularını gündeme getirdi.

Şule Ergün kim Haberi

Şule Ergün kim

Türkiye gibi hızlı gelişen ülkelerde enerji sorununu hafifletecek kilit role sahip nükleer santrallerin kurulmasıyla ilgili projelerin ekonomiye katkısının her geçen yıl artması,bu alanda faaliyet gösteren ve göstermeye niyetli yerli firma sayısını hızla artırıyor


Hacettepe Üniversitesi Nükleer Enerji Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Ergün:


“Üretim kapasiteleri ve iş gücü potansiyelleri ile dünya genelinde nükleer enerji sektöründe rol almaya aday 500'den fazla firmamız var. Bu firmaların nükleer enerjide söz sahibi olmaları durumunda hem Türkiye’nin nükleer projelerinde dışa bağımlılığı azalır, hem de firmalarımız yurt dışındaki projelerde yer alma fırsatını elde edebilir ”


“Hızla büyüyen Türkiye ekonomisinde enerjide dışa bağımlılığın azaltılması için nükleer enerji şart”


Türkiye gibi hızlı gelişen ülkelerde enerji sorununu azaltmakta kilit role sahip nükleer santrallerin kurulmasıyla ilgili projelerin ekonomiye katkısının her geçen yıl...