06 / 05 / 2024

Şule Gazioğlu İç Mimarlık iletişim

Şule Gazioğlu İç Mimarlık iletişim

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Emine Hande Gazioğlu ve Mert Üçer ortaklığında kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Harun Yavuz, Merve Vera Gazioğlu, Merve Vera Gazioğlu ve Büşra Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yousuf Ghazı, Hussın Alkhateeb ve Mohammad Alghaze ortaklığında kuruldu. 

Kezul Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Kezul Otel İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mert Gazioğlu tarafından kuruldu. 

Patili Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patili Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Sert Gazioğlu ve Emrah Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi 23 Mayıs'ta açılıyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk Oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi 23 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi.

Barok Teknik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Barok Teknik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Barış Gazioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Haziran tarihinde Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zafer Durmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık iletişim Haberi

Şule Gazioğlu İç Mimarlık iletişim

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır : 1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek , proje ve uygulamalarını yapmak. 2- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. 3- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik...