02 / 05 / 2024

Süleyman Girgin bodrum imar açıklaması

Süleyman Girgin bodrum imar açıklaması

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Özelleştirme İdaresi’nin 4 milyon 500 bin metrekare büyüklüğündeki 76 parselin imar durumunu Bodrum Belediyesine sorduğunu aktararak bölgenin 'yatırım' nedeniyle adım adım ranta açılmaya çalışıldığını ileri sürdü. 

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Bodrum'daki 76 parselin imar durumu değiştirilecek mi?

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Özelleştirme İdaresi’nin 4 milyon 500 bin metrekare büyüklüğündeki 76 parselin imar durumunu Bodrum Belediyesine sorduğunu aktararak bölgenin 'yatırım' nedeniyle adım adım ranta açılmaya çalışıldığını ileri sürdü. 

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Süleyman Soylu'dan kira eleştirisi!

Kira eleştirisi yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bazı yerler var, kiralık ev bulabilmek mümkün değil. Hadi gitsin de Bodrum'da bir polisimiz kiralık ev bulsun parayla bakalım. Bu kira meselesi sebebiyle, İstanbul'a tayin ettiğimiz polislerin yüzde 45'i İstanbul'a gitmek istemiyorlar'' dedi.

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Fetih Camii neden ibadete açılmıyor?

Bodrum’un fethi anısına Kanuni Sultan Süleyman Fetih Camii adıyla kiliseden Camiye çevrilen ecdat yadigârı, tıpkı Ayasofya Camii gibi boynu bükük, yeniden ibadete açılacağı günü bekliyor.

Süleyman Çetinsaya: Yabancı yatırımcının taleplerinde artış başladı!

Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya, eylül ayında düşüşe geçen konut kredileri ortalama faiz oranı ekim ve kasım aylarında tekrar yükselişe geçerek yüzde 10.8 seviyesinde hareket eder hale geldiğini belirtti.

Süleyman Özbağ kimdir?

Bolu Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ kimdir? Süleyman Özbağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Özbağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Özbağ...

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Yusuf Hacısüleyman: Eyfel, Kaleiçi gibi yerler randevulu gezilecek!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Yatağan'daki Kanuni Sultan Süleyman eserleri restore edilecek!

Yatağan'da yaklaşık 500 yıl önce Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan ve defineciler tarafından talan edilen cami, han ve köprünün ihalesi yapıldı. Aslına uygun olarak restore edilecek olan eserler yeniden turizme kazandırılacak.

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Süleyman Girgin bodrum imar açıklaması Haberi

Süleyman Girgin bodrum imar açıklaması

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum’un 'yatırım' sebebiyle adım adım ranta kurban edilmeye çalışıldığını dile getiren CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Özelleştirme İdaresi’nin Bodrum Belediyesine sorduğu 76 parseli Meclis gündemine taşıdı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Meclis Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunan Girgin, “Korunması gereken alanlarımız bir bir ranta kurban ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca Bodrum’da 4 milyon 500 bin metrekare büyüklüğündeki 76 parselin imar durumunu sordu. Özelleştirme İdaresi, imar planlarını kendisi yapıyor.76 parselin durumunu Bodrum Belediyesine ne amaçla sordunuz?” diye konuştu.

“Özellikle kamuya ait, ortak alanlarımızın muhafaza edilmesi gerekir. Yoksa bu alanları imara mı açmayı düşünüyorsunuz”? diyen Girgin, şunları kaydetti:

"Bodrumlu'nun itiraz ve direnciyle defalarca durdurulmuş olan imar talepleri, bu yeryüzü cennetinin küçücük adasından başlayarak bir kez daha canlanmış görünüyor....