09 / 05 / 2024

Süleyman Öztürk vefat

Süleyman Öztürk vefat

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gonca Öztürk tarafından kuruldu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

Engin Öztürk Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Şehir hayatından sıkılan ve Zekeriyaköy’den ev bakan oyuncu Engin Öztürk, fiyatların yüksek olması nedeniyle uygun bir ev bulamadı.

Selman Öztürk: İnşaat malzemecisi Türkiye'de üretim yapmalı!

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Selman Öztürk, Türkiye'de üretime geçerek ihracatçı hale gelmesinin başarısı öyküsünü anlattı. Öztürk, "Elektronik, mobilyacı, inşaat malzemecisi için de böyle olmalı. Herkesin Türkiye'de üretime yönelmesi gerekiyor" dedi.

Süleyman Öztürk vefat Haberi

Süleyman Öztürk vefat

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren FORAKS İnşaat A.Ş’nin sahibi Süleyman Öztürk, yaşamını yitirdi. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Gizli, Yiğit Budak ve Bölge Müdürü İlhan Metin taziye ilanı yayınladı. 

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Gizli, Yiğit Budak ve Bölge Müdürü İlhan Metin'in yayınladığı taziye ilanı:

"Antalya Organize Sanayi Bölgemiz katılımcısı Foraks İnşaat San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, sanayici ve iş insanı Sayın Süleyman Öztürk’ü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak Merhum Süleyman Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı...