01 / 05 / 2024

Süleyman Tapsız kimdir

Süleyman Tapsız kimdir

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

Kilis'te 679 milyon liralık kamu yatırımları devam ediyor!

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, kentte 679 milyon 975 bin TL tutarında yatırım projesinin sürdüğünü söyledi. Vali Süleyman Tapsız, Kilis'in daha iyi bir noktaya gelmesi için canla başla çalıştıklarını ifade ederek, "Devam eden projelerimiz var...

Süleyman Tapsız kimdir?

Kilis Valisi Süleyman Tapsız kimdir? Kilis Valisi Süleyman Tapsız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Tapsız, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Süleyman Tapsız..

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığında (AFAD) yapılan İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Binalarımızı değerlendirirken lütfen iyimser olmayalım" dedi.

Süleyman Soylu: 7,5'lik depremdeki son senaryo düzeltmemizi ortaya koyacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2021 yılını Türkiye'de Afet Eğitim Yılı ilan edeceğiz. İki ağırlığımız olacak. Yeni doğan çocuktan en yaşlımıza kadar büyük bir seferberlikle 2021 yılında herkese dokunacağız." diye konuşt.

Süleyman Soylu duyurdu, yeni sistem geliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, plaka tanıma sistemleri üzerinden ortalama hız tespiti yapılacağını ve cezaların buna göre yazılacağını belirterek, "İlk uygulama Ankara'nın etrafındaki devlet kara yollarında başlatılacak" dedi.

Süleyman Soylu: Giresun'da kayan köyler var!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun Dereli'de çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Kayan köyler var. Suyun getirdiği ve zeminini sarstığı kayan köyler var, orada boşalttığımız evler var. Özellikle derenin etrafını açabilmek için son derece kararlı bir yıkım gösteriliyor ve buradaki binalar y

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Soylu İdlib'e 10 briket ev daha bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının başlattıkları "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyası kapsamında, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev daha bağışladı...

Süleyman Soylu'dan Bingöl Depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bingöl depremi ile ilgili olarak, "4 binin üzerinde çadır sadece Bingöl'e sevk edildi. Kızılayımız 30 bin 650 öğün sıcak yemek dağıttı. Bingöl'de 1127 ağır hasarlı şu ana kadar tespit edilmiş bağımsız bölüm var." dedi.

Süleyman Tapsız kimdir Haberi

Süleyman Tapsız kimdir

Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Vali Süleyman Tapsız’ı ziyaret etti.

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

1 Aralık 2014 tarihinde yeni görevine başlayan ve nezaket ziyaretinde bulunan Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Aslan, yapılacak çalışmalar hakkında Vali Tapsız’ı bilgilendirdi.

Vali Tapsız, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yeni atanan Bölge Müdürü Aslan’a görevinde başarılar...