29 / 04 / 2024

Sulova Belediyesi asfalt çalışmaları

Sulova Belediyesi asfalt çalışmaları

Sulova Belediyesi bir yandan asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettirirken diğer taraftan da asfalt çalışmaları öncesinde zemin iyileştirme ve asfalt alt yapı hazırlıklarını kapsamlı bir şekilde sürdürüyor.

Amasya Sulova Belediyesi'nden 18.3 milyon TL'lik 6 yatırım!

Amasya Sulova Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 dev yatırım hizmete açıldı. 18.3 milyon TL'ye inşa edilen projeler 61. yıldönümde halkın hizmetine sunuldu.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Osmangazi Belediyesi'nden 4 bin ton asfalt!

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’nde 25 sokağın asfaltlanması için çalışmalara başladı, Asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgeye yaklaşık olarak 4 bin ton asfalt dökülecek.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi'nden 130 bin ton asfalt!

Şahinbey Belediyesi bir yıl boyunca yeni mahalleler de dâhil 130.131.75 ton asfalt 166.268 m2 kilit taşı çalışması yaptı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 100 bin ton asfalt!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin tüm yollarda konforlu bir sürüş imkanı sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Karadeniz Mahallesi 1152 Sokak’ta asfaltlama çalışması yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, yılda ortalama 100 bin ton asfalt yapıyor.

Çatalca Belediyesi'nden 18 bin 681 ton asfalt!

Asfalt çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi, ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırıp Çatalca’nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Sulova Belediyesi asfalt çalışmaları Haberi

Sulova Belediyesi asfalt çalışmaları

Sulova Belediyesi bir yandan asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettirirken diğer taraftan da asfalt çalışmaları öncesinde zemin iyileştirme ve asfalt alt yapı hazırlıklarını kapsamlı bir şekilde sürdürüyor.


Asfalt sezonunu en verimli şekilde kullanmak isteyen Sulova Belediyesi, zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarına belirlenen mahalle ve caddelerde devam ediyor. Bu kapsamda ekiplerimiz, Yeni Doğan Mahallesi Ertuğrul Gazi Parkı’nın çevre yolunda asfalt serme çalışmalarını bitirmesinin ardından bugün itibariyle Yeni Mahalle Ufuk Sokakta zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarına başladı. Yeni Mahalle Ufuk Sokak 2. Etap TOKİ arkasında gerekli zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarının bitmesinin hemen ardından ekiplerimiz, asfalt serme çalışmalarına başlayacak.


Amasya Objektif...