23 / 07 / 2024

Sultan Al Salem

Sultan Al Salem

Safasultan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sultan Al Salem ve Safa Zıen Elddın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Sultangazi, Sultançifliği Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Fehime ve Hatice Sultan yalıları İBB'nin elinden alındı! 

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) alınarak Hazine'ye devredildi.

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Deniz Demirci tarafından kuruldu. 

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A.M. Mohsen Al-Huthaifi ve O.Shaher Sultan Al-Dubai tarafından kuruldu.

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 280 bin TL sermaye bedeli ile Samı Alrefaaı, Anas Al Refaae, Ahmad Mahdı Alrefaaı, Sultan Al Refaaı ve  Sameh Alrefaaı ortaklığında kuruldu. 

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yol çalışmaları ivme kazandı!

Avrupa ile Asya kıtalarını birbirine bağlayan dev proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarının, köprünün açılış tarihi olan 26 Ağustos'a yetiştirilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor

Roman, AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı!

Roman, Suudi Arabistan'da mücevher ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı. AL-Salem, bölge ülkelerinde beş yılda 12 mağaza açacak.

Safasultan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safasultan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sultan Al Salem ve Safa Zıen Elddın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Sultangazi, Sultançifliği Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Misbah Demircan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi!

Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Asya ve Avrupa yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde yapılan çalışmaları inceledi.

Aldaher Brothers İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldaher Brothers İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Falah Alsalem ve Yaser Al Salem ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Sultan Al Salem Haberi

Sultan Al Salem

Safasultan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sultan Al Salem ve Safa Zıen Elddın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Sultangazi, Sultançifliği Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu. 


Safasultan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Firmanın İş Konusu-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...