03 / 05 / 2024

Sultan Alparslan Havalimanı ne zaman açılacak

Sultan Alparslan Havalimanı ne zaman açılacak

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

Ani Harabeleri'ndeki Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek!

Sultan Alparslan'ın 1071'de Malazgirt Savaşı'nı kazanmasından sonra, bugün Ani Harabeleri olarak bilinen yerde yapılan Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek.

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havalimanı YHT ile bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "118 kilometrelik Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı- Yavuz Sultan Selim Köprüsü- İstanbul Havalimanı arasında yapılacak YHT hattı kısmında etüt-proje çalışmalarını tamamladık. Bütçe imkanları dahilinde yapım ihalesine çıkmayı planlıyoruz" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı'nın satılacağı iddiaları gündeme geldi Ancak şirketler konuyla ilgili açıklama yapmadı. Satış sürecinde olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ödeme koşulları değiştirildi.

Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Kars'ta Sultan Alparslan Külliyesi için yıkımlara başlandı!

Kars’ta Faikbey Caddesi üzerinde yapılacak Sultan Alparslan Külliyesi inşaatında bulunan binaların yıkım çalışmalarına başlandı..

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü çevresine değer kattı!

İstanbul Boğazı'na inşa edilen "dünyanın en geniş köprüsü" Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu ile üçüncü havalimanı gibi büyük projeler, çevresindeki yerleşim yerlerine değer katıyor.

İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım, İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü'nü de yapacaklarını söyledi.

3. Havalimanı tren hattı için ilk adım atılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçerek havalimanı ve Avrupa bağlantılarını sağlayacak demiryolu projesinde ilk adım atılıyor.TCDD, 3'üncü Köprü, 3'üncü Havalimanı ve Halkalı arasında yapılacak demiryolu hattının etüt ve danışmanlık ihalesine çıkıyor

Sultan Alparslan Havalimanı ne zaman açılacak Haberi

Sultan Alparslan Havalimanı ne zaman açılacak

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmaları yerinde incelendi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Vali İlker Gündüzöz’e gezi ve incelemelerinde İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Muş Hava Meydan Müdürü Semih Tırpancı, Türkseven Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu yetkilileri eşlik etti. Devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Gündüzöz, kapalı alanı 11 bin 200 metrekare olan yeni apronun 51 bin 250 metrekare bir alana sahip olduğunu belirtti. 

Vali Gündüzöz, bilgi aldıktan sonra 351 araç kapasiteli otopark inşaat alanını da gezdi.