04 / 05 / 2024

Sultan Group adres

Sultan Group adres

Sultan Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan İlan tarafından kuruldu.

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Gul Agha Gılaneı, Nasır Ahmad Qaderı, Saeed Gılany ve Sultan Ahmad Amiryan ortaklığında kuruldu.

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amena Parveen, MD Asheeq Ul alam, Saıfıur Rahman ve Sultan Ahmed Dulal ortaklığında kuruldu. 

Alkhalıfa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkhalıfa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  700  bin TL sermaye bedeli  Ahmad Khalıfa Alabdullah ve Sultan Khalıfea Alabdallah  tarafından kuruldu.

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A.M. Mohsen Al-Huthaifi ve O.Shaher Sultan Al-Dubai tarafından kuruldu.

Sultan Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan İlan tarafından kuruldu.

Sultan Süleyman Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Süleyman Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sameh S.M.A. Aboaka tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü hisselerine Çinliler talip!

Çinli China Merchants Group'un İtalyan inşaat şirketi Astaldi'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisslerine talip olduğu ve görüşmelerin devam ettiği

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Trust Investment Group Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Investment Group Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 7 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Kalinko Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalinko Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Ahmad tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Fatih, Haseki Sultan Mahallesi, Doktor A.Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

CFC Group İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CFC Group İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, İbrahim Çiftçi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cebrail Çiftçi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Çekmeköy, Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Sultan Group adres Haberi

Sultan Group adres

Sultan Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan İlan tarafından kuruldu.

Sultan Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece...