06 / 05 / 2024

sultan orhan kışlası yıkım ihalesi

sultan orhan kışlası yıkım ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Vakıflar'a devredildi!

Galata Kulesi’nin Vakıflar’a devriyle ilgili mahkemenin karar verdiğini söyleyen Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, “Vahdettin Köşkü, Adile Sultan Sarayı, Zeynep Kamil Hastanesi, Paşakapısı Cezaevi, Selimiye Kışlası, Beylerbeyi Polis Evi, Abraham Paşa Konağı, Ihlamur Kasrı da artık Vakıflar’ın'' dedi.

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Danıştay'dan Gezi Parkı Topçu Kışlası kararı!

Gezi Parkı Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin ‘Topçu Kışlası’ projesine Yüksek Kurul’da verilen onayın iptal edilmesi talebini Danıştay 14. Dairesi reddetti. Bu kararla Gezi Parkı’na Topçu Kışlası yapılmasının önü açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yolları ihalesi bugün!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler bugün yapılacak. 26 Ağustos'ta hizmete girmesi planlanan köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ihalesi yarın!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler yarın yapılacak. Köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Rami Kışlası'nın restorasyonunda son durum!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı ile kuru gıdayı ve müzeye dönüştürülmek üzere restorasyonu süren Rami Kışlası'ndaki çalışmaları inceledi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

Kenan Evren Kışlası Marmara Üniversitesi'ne dahil oldu!

Marmara Üniversitesi'nin Halkalı, Bahçelievler ve Nişantaşı Yerleşkeleri'nin TOKİ'ye devri karşılığında Maltepe'deki Kenan Evren Kışlası arazisi üniversiteye geçti. Yeni yerleşkenin bina ve tesisleri de TOKİ tarafından yapılacak.

Bornova Orgeneral Cemal Gürsel Kışlası imara açıldı!

Bornova'daki eski Orgeneral Cemal Gürsel Kışlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın askıya çıkardığı planlarla imara açıldı. Toplam 135 bin metrekarelik arazinin büyük kısmı toplu işyeri ve ticaret kullanımına ayrıldı.

İzmir'deki Orgeneral Cemal Gürsel Kışlası'nın imar planı askıda!

İzmir Doğanlar'da Çevre Bakanlığı, 2007 yılında Milli Savunma Bakanlığı ile TOKİ arasında imzalanan protokolle TOKİ'ye devredilen Orgeneral Cemal Gürsel Kışlası arazisinde imar planı hazırladı.

İşte dev kütüphanenin yapılacağı Rami Kışlası'nın hikayesi!

Dün Kültürel Eylem ve Kalkınma Planı'nı açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Eyüp'te bulunan Rami Kışlası'na dev bir kütüphane yapılacağını açıkladı. İşte Rami Kışlası ve hikayesi...

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum 2 Mayıs'ta!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.İstanbul'un iki yakasını 3. defa birleştirecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan görüntülendi.

sultan orhan kışlası yıkım ihalesi Haberi

sultan orhan kışlası yıkım ihalesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Encümen İhale Salonu’nda gerçekleştirildi. İşyerlerinin satışının yapıldığı ihalede ayrıca Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için de ihaleye çıkıldı.


SULTAN ORHAN KIŞLASI İÇİN KAPALI İHALE


Encümen toplantısında Gebze ilçesinde bulunan Sultan Orhan Kışlası içerisindeki yapı elemanlarının yıkımı, enkazın taşınması ve alanda bulunan muhtelif malzemeler için kapalı zarf usulü ihale gerçekleştirildi. İhaleye 8 katılımcı teklif verirken en yüksek teklif veren 3 firma bir kez daha kapalı zarf usulü tekliflerini sundu. İlk üçe kalan teklifler sırasıyla Levent Demirtaş tarafından 601 bin 080 TL + KDV ve Ünal Civak 601 bin 120 TL + KDV bedel ve Muhlis Ateş tarafından 1 milyon 001 bin 158 TL ile verildi. İlk üçe...