28 / 04 / 2024

Sultanahmet Köftecisi 2015 şube açılışı

Sultanahmet Köftecisi 2015 şube açılışı

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şube açacak. Anlaşmaya göre şubelerde çalışanlar ise Türkiye'den gidecek.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2015-2016 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 2015 ve 2016 yıllarına ilişkin yapılan değerleme raporlarını yayınladı. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Sultanahmet Köftecisi Manchester’de şube açtı!

İstanbul’un asırlık lezzet durağı, Avrupa’daki ilk şubesini Manchester’de açtı. Açılışa Manchester Belediye Başkanı Tony Lloyd da katıldı.

Sultanahmet Köftecisi'nde tabela kavgası!

Davalık olan “Sultanahmet Köftecisi” ile ilgili şimdi de tabela krizi kapıda. Markanın sahibi olduğunu savunan Tezçakın Ailesi ile, AVM’lerde 200’e yakın şubeye ulaşan zincirin sahibine, tabelaları indirmesi için tebligat göndermeye başladı.

200 köfteci tabela indirecek!

'Sultanahmet Köftecisi' markasının izinsiz kullanımı gerekçesiyle açılan dava Tezçakın ailesi lehine sonuçlandı. Özellikle AVM'lerde yer alan 200 şubeli köfteci zincirinin 7 gün içinde tabela indirmesi gerekiyor.

Zekeriyaköy Köy projesinde ciro üçe katlandı!

KÖY, 2015 yılı Ağustos ayında gerçekleştirdiği 13,8 milyon TL’lik ciroyu bu yıl aynı dönemde 40,6milyon TL’ye çıkarttı.

İnşaat malzemeleri ihracatı yüzde 12,5 düştü!

Türkiye İMSAD`ın ağustos ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Ağustos ayı sektör raporuna göre, inşaat malzemesi ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 12,5 düşüş yaşadı ve bu düşüş ile birlikte yıllık ihracat (2015 Haziran - 2016 Haziran arasındaki dönemde) 15,9 milyar dolara geriledi.

Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Melih Önder tarafından 250 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Fatih, Sultanahmet Küçükayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Trabzon Büyükşehir 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılı faaliyet raporunu görüşerek yeterliliğini oy birliği onayladı. Toplantıda meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Malatya Büyükşehir 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının 1. oturumu, 15 Nisan cuma günü saat 14.00’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında yapıldı.

Ankapark ne zaman açılacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2015 yılının en önemli çalışmalarından biri olarak nitelendirdiği, dünyanın en büyük temaparkı Ankapark’ın bu yıl Kasım ayında bitirilmesinin planlandığını söyledi...

Sultanahmet Köftecisi 2015 şube açılışı Haberi

Sultanahmet Köftecisi 2015 şube açılışı

Türkiye'nin asırlık Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şubeyi kapsayan, yüzlerce Türk'e yurtdışında istihdam imkanı sağlayacak master franchising anlaşmalarına imza attı. Yurtdışı Şubeleşmelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın, İngiltere'de 40, Almanya'da 15, Hollanda'da da 5 şubeyi kapsayacak master franchising anlaşmalarının imzalandığını, yerel üretim merkezleri kurulması çalışmalarına başlandığını bildirdi.


BİNALAR BULUNDU

Tezçakın, şunları söyledi: "Üç ülkede de ilk dükkanların açılacağı binalar bulundu. Her anlaşmada personelin Türkiye'den götürülmesi şartı yer alıyor. Bu projeyle yüzlerce Türk gencine yurtdışında istihdam imkanı...