03 / 05 / 2024

Sultanahmet Köftecisi yurtdışında şube mi açacak

Sultanahmet Köftecisi yurtdışında şube mi açacak

Türkiye'nin asırlık Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şube açacak. Anlaşmaya göre şubelerde çalışanlar ise Türkiye'den gidecek.

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

Estethica yurtdışında büyüyecek!

MYC Partners Sağlık Grubu son dönemde yurtdışında büyümek için rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Şirket, Bulgaristan'ın merkezi Sofya'da plastik cerrahi hastanesi kurmaya hazırlanıyor.

Türkler yurtdışında 500 yeni mağaza açacak!

İç piyasada ciddi sıkıntılarla mücadele eden perakendeciler yurtdışında 500 yeni mağaza açacak

Bursa Kebap Evi yurtdışında 3 yeni şube açacak!

Bursa Kebap Evi yatırımlarına yurtdışında devam edecek. Firma, Fransa-Metz, Dubai ve Abu Dabi'de 3 yeni şube açacak.

BMD üyeleri yurtdışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyesi şirketler, mağaza yatırımı yapacak. Yurtdışında 500 yeni mağaza açmayı hedefleyen üyeler, mağaza sayısını 3 yıl içinde 4 bine çıkaracak.

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda cami inşa ediliyor!

Diyarbakır'da 'Dicle Vadisi Rekreasyon Projesi' kapsamında Kırklar Dağı'nda cami inşa ediliyor.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karayolu yer altına alınacak!

İstanbul'un Anadolu yakasındaki havaalanı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist için alanın yanındaki karayolu yer altına, tünel içine alınacak.

Manisa Köprübaşı'nda hangi projeler hayata geçirilecek?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı’nda hayata geçireceği projeler, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Rahmi Erdem ve MASKİ Sorumlusu Enver Çetin tarafından mahalle muhtarlarına anlatıldı.

Sultanahmet Köftecisi yurtdışında şube mi açacak Haberi

Sultanahmet Köftecisi yurtdışında şube mi açacak

Türkiye'nin asırlık Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şubeyi kapsayan, yüzlerce Türk'e yurtdışında istihdam imkanı sağlayacak master franchising anlaşmalarına imza attı. Yurtdışı Şubeleşmelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın, İngiltere'de 40, Almanya'da 15, Hollanda'da da 5 şubeyi kapsayacak master franchising anlaşmalarının imzalandığını, yerel üretim merkezleri kurulması çalışmalarına başlandığını bildirdi.


BİNALAR BULUNDU


Tezçakın, şunları söyledi: "Üç ülkede de ilk dükkanların açılacağı binalar bulundu. Her anlaşmada personelin Türkiye'den götürülmesi şartı yer alıyor. Bu projeyle yüzlerce Türk gencine yurtdışında istihdam imkanı...