02 / 05 / 2024

Sultanahmet Turizm Şirketi

Sultanahmet Turizm Şirketi

2004 yılında Mehmet Emin Karamehmet, TMSF'ye olan borcunu ödemek için Yapı Kredi Bankası'na bağlı Enternasyonal Turizm, Sultanahmet'teki Four Seasons ve Atik Ali Paşa Yalısı'nı 60 milyon dolara satma kararı almış.

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demirel tarafından kuruldu.

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Ayvaz Kamal tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yarımada Medikal Ürünleri İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet şubesi açıldı!

Yarımada Medikal Ürünleri İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet şubesi Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Küden tarafından açıldı.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Sembilet Turizm Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Sembilet Turizm Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sultanahmet Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mecit Yıldırım tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Katarlılar Artvin'e turizm yatırımı yapacak!

Artvin’e gelen Katarlı turizm şirketi yetkilileri Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, yatırımlardan ve projelerden bahsedildi.

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi Best Western Şile Gardens Hotel bugün Şile’de 25 milyar TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sultanahmet Turizm Şirketi Haberi

Sultanahmet Turizm Şirketi



Four Seasons ve Atik Paşa 60 milyon dolara satılıyor


ÇUKUROVA Grubu'nun patronu Mehmet Emin Karamehmet, 6.2 milyar dolarlık borcunun taksitlerini gecikmeli ödeyip zaman kazanırken, Yapı Kredi'nin turizm iştirakleri hızla satılıyor. Bankaya bağlı Enternasyonal Turizm, Four Seasons Hotel ile Atik Paşa Yalısı'nı 60 milyon dolara Astay İnşaat-Turizm'e satma kararı aldı.


    ÇUKUROVA Grubu'nun patronu Mehmet Emin Karamehmet'in Yapı Kredi Bankası ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) toplam 6.2 milyon dolarlık borcunu nasıl ödeyeceği merakla izlenirken, Yapı Kredi Bankası (YPK) bünyesindeki Enternasyonal Turizm'e bağlı tesislerin satış hızlandı. Daha önce Marmaris'teki Maris Otel'i 24.5 milyon Euro'ya satan Enternasyonal Turizm, şimdi de İstanbul...