15 / 05 / 2024

Sultanbeyli Bosna Bulvarı

Sultanbeyli Bosna Bulvarı

Sultanbeyli'nin en işlek bulvarından biri olan Bosna Bulvarı’nda prestij cadde uygulaması yapılıyor. Yapılan uygulamayla görüntüsü neredeyse tamamen değişecek olan bulvarda çalışmalar başladı.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Sultanbeyli Bosna Bulvarı prestij kazanıyor!

Sultanbeyli'nin en işlek bulvarından biri olan Bosna Bulvarı’nda prestij cadde uygulaması yapılıyor. Yapılan uygulamayla görüntüsü neredeyse tamamen değişecek olan bulvarda çalışmalar başladı.

Elazığ Bosna Hersek Bulvarı'nda son durum!

Elazığ Belediyesi’nce hayata geçirilen Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi doğrultusunda alt geçit inşasına ilişkin çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor.

Hisar İstanbul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Bağuç tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Dervişoğlu Proje İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Proje İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Murat Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 18 Mart 'ta İstanbul, Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı 'nda kuruldu.

Turkuaz Elit İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Elit İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Şen ve Rifat Arslan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Turgut Dabakoğlu ve Bülent Tuncay ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Yeşiltaş tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı' nda kuruldu.

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Banu Çiçekli tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Çengelköy, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Eğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Akyüz Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Akyüz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Sultanbeyli, Fatih Bulvarı, Cahar Dudayev Sokak'ta kuruldu.

Saris İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saris İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Örsün, İbrahim Hakkı Karayel tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Sultanbeyli G-1 Bölgesi imar planı askıda!

Sultanbeyli Belediyesi, Hasanpaşa Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallelerinin, Fatih Bulvarı ile Atatürk Bulvarı (Güney Yan Yol) arasında kalan kısmını kapsayan G-1 Bölgesi uygulama imar planını askıya çıkardı.

Sultanbeyli Bosna Bulvarı Haberi

Sultanbeyli Bosna Bulvarı


Sultanbeyli’nin birçok noktasında yapılan prestij cadde uygulaması Bosna Bulvarı’na da yapılıyor. İlçenin en büyük bulvarları arasında yer alan Bosna’nın tamamında prestij cadde uygulaması yapılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan çalışmalar sonucunda yayaların yolları daha da genişleyecek ve bulvarın görüntüsü değişecek. Çalışmalar trafik akışını kesmesin diye etap etap yapılıyor. Bosna Bulvarı’nın ardından çalışmalar Mimar Sinan Caddesi’nde de yürütülecek. 




Sultanbeyli...