15 / 05 / 2024

sultanbeyli idilia 1+1

sultanbeyli idilia 1+1

2016 yılında tamamlanması planlanan İdilia Evlerinde daire alanları 58 ile 231 metrekare arasında değişiyor. 1+1 evler 226 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Nealt İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Nealt İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Altun tarafından kuruldu.

Ekinciler Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekinciler Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Ekinci tarafından kuruldu.

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişkliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi 381 Ada, 1 Parsel ve 382 Ada, 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar....

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Yayla tarafından kuruldu.

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü tarafından kuruldu.

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Taşdemir tarafından kuruldu.

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Çelik tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Nazım İmar Planında Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

sultanbeyli idilia 1+1 Haberi

sultanbeyli idilia 1+1

İdilia Konutları, Sultanbeyli’ye özgü İstanbul Çiğdemi bahçeleriyle süslenmiş bahçeleriyle sosyal yaşam alanlarına sahip. Aynı zamanda proje buünyesinde yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, güvenlik, otopark, sauna, buhar odası, yüzme havuzu gibi alanlar da yer alıyor.


İdilia Konutları 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Üsküdar Çekmeköy metro hattına, 3. Köprü Paşaköy gişelerine   ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı ile dikkat çekiyor.

  

Sultanbeyli İdilia Konutları'nda daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks şeklinde tasarlandı. İdilia Evleri Sur Yapı güvencesiyle inşa ediliyor.


Sur Yapı İdilia Konutları ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinatla sahip olunan dairelerde 2016, 2017, 2018, 2019 yıllarında vade farksız ara ödeme yapılarak, kalan miktar 120 ay kredilendiriliyor.


Sur Yapı'nın Sultanbeyli'deki İdilia dubleks fiyatları;

2+1 dubleks 447 bin TL'den,

3+1 dubleks...