14 / 05 / 2024

Sultanbeyli merkez cami

Sultanbeyli merkez cami

Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii projesi 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere...

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Tuzla Merkez'deki 12 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez (Cami)Mahallesi Sınırı İçerisinde Bulunan Yaklaşık 1.20 Hektarlık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Sultanbeyli’nde yapıldı.

Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

TOKİ Bartın Merkez 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Sivas'ta ibretlik olay! Kansere yakalandı, cami inşaatına 500 bin lira bağışladı!

Sivas'ta ders olacak bir olay yaşandı. Gülbeyaz Topgül (68), isimli vatanfaş biriktirdiği 500 bin lira nakit parayı kentte yapımı süren Merkez Cami ve Külliyesi'ne bağışlamak için Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e verdi.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Sultanbeyli merkez cami Haberi

Sultanbeyli merkez cami


Yeni merkez camii, eski camiye göre daha kullanışlı bir yapıya kavuşturuldu ve daha geniş bir alana inşa edildi.


Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii, 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere. İlçe genelinde merkez camii üzerinden algı operasyonu yapmak isteyenler olsa da yeni cami eski camiye göre daha büyük ve daha geniş bir alana inşa edildi. Eski camiinin iç alanı 450 metrekareyken, yeni camiinin iç alanı 1100 metrekare olarak tasarlandı. Eski camii 450 kişi alırken, yeni camii 1100 kişi kapasiteli olarak inşa edildi. Diğer camiinin toplam alanı 1050 metrekareyken yeni camiinin önüne 3 bin metrekare meydan  kazandırıldı. Daha önceki camide sadece şadırvan ve tuvalet varken, yeni yapılan camide ise 317 araçlık 4 katlı otopark, meydan, çayevi,...