02 / 05 / 2024

sultanbeyli metrosu

sultanbeyli metrosu

Yatırımların hız kesmediği Sultanbeyli'de metro hattı için geri satım başladı. İlçedeki Hasanpaşa Saat Kulesi bölgesi ve Çeşme Köprülü Kavşağı'na durakların yerini belirten tabelalar yerleştirildi.

Üsküdar-Sultanbeyli arası 30 dakikaya düşecek!

Bu yıl içerisinde açılması planlanan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı Sarıgazi-Sancaktepe-Sultanbeyli’ye kadar uzatılacak. Bu sayede Üsküdar-Sultanbeyli arası yolculuk mesafesi 30 dakikaya düşecek.

Sultanbeyli'ye 3 ayrı metro hattı yapılacak!

Topbaş, "Sultanbeyli’ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar’a, Kartal’a, Kadıköy’e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu bir şekilde gidebileceksiniz. İnşallah 2 metro hattımızı 2019’da tamamlayacağız." dedi.

Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası’nın hızlı dönüşen ve gelişen semtlerinden Sultanbeyli, yeni ulaşım yatırımları ile marka değerini daha da artıracak. Peki ya Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak? İşte sorunuzun yanıtı…

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

İBB'ye 3 metro hattı için 655 milyon Euro'luk borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin Ümraniye-Ataşehir- Göztepe Metrosu, Mahmutbey-Bahçeşehir Metrosu ve Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu inşaatları için dış borçlanma talep etmişti. İBB'nin bu talebi, mecliste oybirliği ile kabul edildi.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi. 9 istasyondan oluşan metronun kısa zaman içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sultanbeyli metrosu 2022'de açılacak...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda çalışmalar başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı çalışmaları törenle başlatıldı. Tunnel Boring Machine, İBB Başkanı İmamoğlu'nun katıldığı törenle, Sancaktepe İstasyonu şantiye alanına indirildi...

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Hüseyin Keskin'den Sultanbeyli metrosu açıklaması!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Sultanbeyli Metrosu için çalışmalar başladı!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna entegre edilecek olan Sultanbeyli Metrosu için çalışmalar başladı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nun inşaatı başladı!

İnşaat başlayan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu 3 sene sonra tamamlanacak. Yeni metro hattını Doğuş-Yapı Merkezi-Özaltın ortaklığı inşa ediyor.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu imar planı askıda!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli-Pendik Metro Hattı projesinin imar planı değişikliği 5 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Kadıköy - Sultanbeyli Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Sultanbeyli metrosu için düğmeye bastı. Kadıköy Sultanbeyli metro hattının uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihaleye çıkıyor. 19 kilometre uzunluğundaki hattın ihalesi bugün gerçekleşecek.

Üsküdar-Sultanbeyli Metro Hattı ihalesi 23 Eylül'e ertelendi!

Çekmeköy–Sancaktepe- Sultanbeyli Metrosu ile Sarıgazi (Hastane)-Taşdelen-Yenidoğan Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri yapım işi ihalesi 23 Eylül'e ertelendi.

sultanbeyli metrosu Haberi

sultanbeyli metrosu


Sultanbeyli her alanda gelişiyor, kalkınıyor. Ulaşımdan eğitime, kültürden sanata birçok alanda gelişmeler yaşanıyor. Son olarak ilçe halkının merakla beklediği metro projesi için de çalışmalar hız kazandı. Mayıs ayı içerisinde temel atma töreni gerçekleşecek. Hasanpaşa Saat Kulesi bölgesi ve Çeşme Köprülü Kavşağı bölgesine durakların yerini belirten totemler yerleştirildi.


Sultanbeyli-Mecidiyeköy Arası 67 Dakika


Sultanbeyli’den metroya binen bir kişi; Çekmeköy’e 16, Ümraniye’ye 34, Kadıköy’e 54, Üsküdar’a 46, Yenikapı’ya 50, Taksim’e 57.5 ve Mecidiyeköy’e de 67 dakikada ulaşacak. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin metroyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde ulaşım alanında son dönemde birçok güzel gelişme yaşandı. İETT ile yaptığımız görüşmeler sayesinde ilçemize gelen otobüs sayılarını ve sefer sayılarını bir hayli artırmıştık. Şimdi de ilçemize bu dönem içerisinde gelecek olan metro projesinin çalışmaları başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye’mize...