29 / 04 / 2024

Sultanbeyli mülkiyet projesi

Sultanbeyli mülkiyet projesi

İlçede 22 hisseli parselde mülkiyet sorunu bulunurken, anlaşma çerçevesindeki hisse devri sonucunda parsel toplamının yüzde 63'ünün sorunu çözülmüş ve geriye kalan yüzde 37'lik kısmı da 2015 sonuna kadar çözülecek.

Kat irtifakı-mülkiyet projesi ücreti 2022!

Bu yıl kat irtifakı-mülkiyet projesi için belediyelere ödenecek ücret belli oldu. İşte kat irtifakı-mülkiyet projesi ücreti 2022...

Sultanbeyli'deki mülkiyet ofisine başvurular yağdı!

Son zamanlarda tapu haberlerinin gündeme gelmesiyle birlikte mülkiyet ofisine başvuran ve yeriyle ilgili fiyatları gören vatandaşların başvuruları arttı.

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu imar barışı ile çözüldü!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Adil Mahallesi'nin en büyük sorununun mülkiyet olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Muş'ta imar barışı ile 25 bin vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü!

İmar barışı ile 25 bin Muşlu vatandaşın mülkiyet sorununu çözdüklerini söyleyen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 1'i inşaat halinde, 5'i proje aşamasında 6 atık su arıtma tesisini de yakın zamanda kente kazandıracaklarını belirtti.

Karabağlar'ın mülkiyet sorunu imar affıyla çözülüyor!

Karabağlar'da kentsel dönüşüm kapsamına alanına bölgenin tapu ve mülkiyet sorunu imar affı kapsamında çözülecek.

Beykoz'un mülkiyet ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Beykoz belediye başkan adayı Murat Aydın, Beykoz’un en önemli sorunu olan imar ve mülkiyet sorunun çözüleceğini belirtti.

Sarıyer'in mülkiyet sorunu çözülecek!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar yaptığı açıklamada,“İmar Barışı adımıyla mülkiyet sorunu bitecek. Sarıyerli Sarıyer’de yaşayacak. Sarıyer ticaret ve turizm şehri olacak” dedi. 

Sultanbeyli'de Mülkiyet Ofisi açıldı!

Sultanbeyli Belediyesi, mülkiyet sorununu çözmek ve tapu işlemleri sürecini hızlandırmak için Mülkiyet Ofisi'ni hizmete açtı...

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Araplar Ordu’da mülkiyet yarışına girdi!

Doğu Karadeniz’e akın eden Araplar, Ordu’dan mülk alma yarışına içine girdiler. 2017 yılında 34 Arap uyruklunun mülkiyet satın aldığı Ordu’da 2018 yılında 66 yabancıya 82 bin metrekare satış gerçekleştirildi. 

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Tokatköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın, ''Beykoz'un imar ve mülkiyet sorununu çözeceğim'' diye konuştu.

Bolu'da mülkiyet sorunu çözülecek!

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 18'inci maddenin tarım alanlarında değil, şehrin güzelleştirilmesi ve mülkiyet sorununun çözülmesi için kullanılacağını açıkladı. 

Sultanbeyli mülkiyet projesi Haberi

Sultanbeyli mülkiyet projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki mülkiyet sorununun yıl sonuna kadar çözüme kavuşturulacağı açıklandı. 


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 1990'lardan beri artan düzensiz yerleşim nedeniyle kullanıcısı olmayan hisseli arazilerin mülkiyet sorununun çözümü için Bakanlar Kurulu kararıyla Çevre ve Şehircilik ile Maliye Bakanlığının yetkilendirildiği anımsatılarak, Güllüce'nin talimatıyla ilçede yaklaşık 200 bin kişiyi ilgilendiren mülkiyet probleminin çözüme kavuşturulacağı belirtildi. 


Güllüce'nin başkanlığında, Çevre ve Şehircilik, Maliye ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü ve Sultanbeyli Belediye Başkanlığından çok sayıda üst düzey bürokrat ve mal sahiplerinden oluşan heyetin katılımıyla toplantı gerçekleştirildiği bildirilen açıklamada, bir kısım alanda tapu devri yapıldığı, kalan alanlarla ilgili çalışmaların da kısa zamanda tamamlanacağı vurgulandı. 


Çözüm için yapılması gerekenler ve tapu devriyle ilgili taraflar arasında "mutabakat zaptı" imzalandığına işaret edilen...