24 / 05 / 2024

Sultanbeyli Teferrüçtepe Ormanı imar planı ne zaman indirilecek

Sultanbeyli Teferrüçtepe Ormanı imar planı ne zaman indirilecek

Sultanbeyli Turgut Reis Mahallesi, Seyyit Sokak ve Teferrüçtepe Devlet Ormanı kesişiminde bulunan alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İşte o plan...

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kaplan tarafından Sultanbeyli'de kuruldu.

İnna Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnna Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat tarafından kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.

Dikta İnşaat Elektrik Temizlik Lojistik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikta İnşaat Elektrik Temizlik Lojistik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat Metal Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat Metal Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Nazife Korkmaz tarafından kuruldu. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın yaptığı 151 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hizmete sokulan 151 tesisin açılışı Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Karlı İzolasyon Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı İzolasyon Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Elektrik Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de kuruldu.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Florya Atatürk Ormanı'nın yanındaki arazi imara mı açıldı?

İSTANBUL Florya'daki Atatürk Ormanı'na komşu 34 bin 353 metrekarelik "tarla" durumundaki yeşil arazi imara açıldı. Nedeni ise Sultanbeyli'de yürütülen takas çalışmaları.

Sultanbeyli Teferrüçtepe Ormanı imar planı ne zaman indirilecek Haberi

Sultanbeyli Teferrüçtepe Ormanı imar planı ne zaman indirilecek

Sultanbeyli İlçesi, Turgut Reis Mahallesi, Seyyit Sokak ve Teferrüçtepe Devlet Orman kesişiminde bulunan alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dün (16 Ekim 2014 Perşembe) ilanen askıya çıkarıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28438 dosya numaralı imar plan tadilatını 21 Temmuz'da onayladı. İmar planı tadilatı 14 Kasım 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!


1- Plan onama sınırı içerisinde kalan alanlardan, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nün 04.10.2012 tarih ve 17 sayılı oluru doğrultusunda ön izin alınan 2.647 metrekare yüzölçümlü alan orman alanı ve ilköğretim tesis alanı olup bu alanın dışındaki alanlar ise kısmen konut alanı kısmen de K2 rumuzlu konut alanıdır.


2- İlköğretim tesis alanında uygulama avan projesine göre yapılacaktır.


3- Açıklanmayan hususlarda meri imar planı ve plan notları ile meri imar yönetmeliği...