02 / 05 / 2024

Sultanbeylide 2B ve mülkiyet sorunu çözülmeli

Sultanbeylide 2B ve mülkiyet sorunu çözülmeli

Sultanbeyli Evrim İnşaat ve Emlakgold Gayrimenkul 'ün sahibi Şeref AKBULAT, “İnşaat sektöründe son dönemlerde yaşanan durgunluğun müteahhitler tarafından iyi analiz edilmesi gerektiğine” dikkat çekti.

Hazine'ye ait 2B ve tarım arazilerinin satışında son dakika! Resmen 4 gün kaldı! Başvuru ve ödemeleri kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık günü biteceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Hazine taşınmazlarına, 2B arazilere ve tasarruf finansman şirketlerine yeni düzenleme! Komisyonda onaylandı!  

Hazine taşınmazlarının satışı ile kiralamasına, 2B alanlarında yer alan taşınmazlara, tasfiye edilen tasarruf finansman şirketlerine ilişkin düzenlemeleri de içeren yeni vergi ve ekonomi paketi komisyonda kabul edildi. İşte yeni paketin içeriği...

2b Mimari Proje Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2b Mimari Proje Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Bilgen tarafından kuruldu.

Tarım arazileri ve 2B taşınmazlarının satış başvuruları için son 5 gün!

2B taşınmazları ile Hazineye ait tarım arazilerinin satışı uygulamasından daha fazla hak sahibinin yararlanabilmesi için başvuru ve ödeme süresini 16 Aralık'a kadar uzatıldı. Başvurular için son 5 gün...

2B ve hazine arazilerinin satışında yaşanan sorunlar TBMM'de!

Tarım girdi fiyatları, 2B ve hazine arazilerinin satışları ve Tarım Kredi Kooperatifine olan borçlarından dolayı çiftçilerin yaşadıkları sorunların çözümü TBMM gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı. 

2B ve Hazine'ye ait arazilerin satışı 20 milyar lira getirecek!

Hükümet, 2B taşınmazları ve Hazine'ye ait tarım arazilerinin kiralanması, satışına ilişkin barışla yaklaşık 20 milyar liralık gelir gelmesi hedefleniyor. 

2B Asfalt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2B Asfalt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Pınar Batı tarafından kuruldu. 

2B arazisi son başvuru tarihi 2017!

2B ve Hazine'ye ait tarım arazileri için başvuru ve ödeme süresi Bakanlık tarafından alınan karar ile uzatılmıştı. Peki, 2B arazisi son başvuru tarihi 2017 ne zaman?

2B ve tarım arazileri için son gün 7 Eylül!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2B ve Hazine'ye ait tarım arazileri için başvuru ve ödeme süresinin 7 Eylül’de biteceğini belirterek, “Bu zamana kadar başvuru yapmayan vatandaşlarımız 7 Eylül’e kadar yaparlarsa hak sahibi olacak, ödemelerini kaçıranlar da ödeme yaparlarsa arazilerini alabilecek'' dedi.

2B arazilerine başvurular 7 Eylül'de son!

Maliye Bakanlığının internet sitesindeki duyuruda, 2B ve tarım arazilerinin satışlarına yönelik olarak Bakanlar Kurulu kararıyla 2B arazilerine yapılan başvuruların 7 Eylül'de sona ereceği bildirildi.

2B ve tarım arazisi kullanıcılarına yeni fırsat!

2/B arazisi kullanıcılarıyla ilgili getirilen düzenlemeler sonrasında arazi kullanıcılarına yeni fırsat tanındı.

2B ve tarım arazilerinde hak sahibi 350 bin kişiye müjde!

2B ve tarım arazilerinde hak sahibi 350 bin kişiye müjdeli haber geldi. 2B’de bedeli ödemeyen, taksiti geciktirenlere bir şans daha verilecek. Naci Ağbal, “Vatandaşlara yeni bir başvuru hakkı getiriyoruz. Arazi bedelleri güncellenecek” dedi

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Hasanoğlu ve Bilal Budak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Sultanbeylide 2B ve mülkiyet sorunu çözülmeli Haberi

Sultanbeylide 2B ve mülkiyet sorunu çözülmeli

Sultanbeyli Evrim İnşaat ve Emlakgold Gayrimenkul 'ün sahibi Şeref AKBULAT, “İnşaat sektöründe son dönemlerde yaşanan durgunluğun müteahhitler tarafından iyi analiz edilmesi gerektiğine” dikkat çekti.

Akbulat “İstanbul genelinde inşaat sektöründe hissedilir derecede durgunluk var diyerek dikkati çeken Akbulat Konut kredi faizlerinin yükselmesi, inşaat maliyetlerinin de artması bu durgunluğu tetikleyen unsurlar. Diğer taraftan Sultanbeyli bölgesinde yaşanan konut arsalarındaki sorunlar müteahhitleri sıkıntıya sokuyor. Kısıtlı kat sınırlaması ise maliyetleri artıran diğer bir unsur. Tüm bunlar bir araya geldiğinde ortaya durgunluk tablosu çıkıyor. Yerel yönetimlerin ciddi bazı adımlar atması gerekli” diye konuştu.

 
2B ve Hisseli arsalardaki mülkiyet sorunu çözülmeli


Şeref AKBULAT Müteahhitler “2B arsalarındaki imar sorunu ve hisseli arsalardaki mülkiyet sorununun çözülmesi ile inşaat sektörüne nasıl yansır bunu bekleyip göreceğiz. Ayrıca Sultanbeyli 2B arsalarının imar sorunu ve...