17 / 05 / 2024

Sultangazi balkon çökmesi

Sultangazi balkon çökmesi

İstanbul'da Sultangazi'de bulunan 5 katlı binanın birinci balkonunda çökme meydana geldi. Bina, ekipler tarafından tahliye edildi.

Çukurova Balkon Evleri Kartal!

Çukurova Balkon Evleri Kartal fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 2 bloktan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 244 tane daire yer alıyor.

Çukurova Balkon satılık!

Çukurova Balkon satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Soğanlık Çukurova Balkon fiyat!

Kartal Soğanlık'ta hayata geçmeye hazırlanan Çukurova Balkon projesindeki 244 konut satışa çıktı. 7 bin metrekare alana yayılan Soğanlık Çukurova Balkon projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Çukurova Balkon Kartal teslim tarihi!

Çukurova Balkon Konutları Çukurova Gayrimenkul bünyesindeki Çukurova Kent Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2 blok halinde 244 daireden oluşan Çukurova Balkon Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Çukurova Balkon için www.cukurovabalkon.com'dan ön talep toplanıyor!

Kartal Soğanlık'ta yükselecek olan Çukurova Balkon projesi için www.cukurovabalkon.com internet sitesinden ön talep toplanıyor. Çukurova Balkon'da konut fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

Çukurova Balkon Kartal'da 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çukurova Gayrimenkul'ün yeni projesi Çukurova Balkon Kartal Soğanlık'ta yükseliyor. Ön satışların başladığı 244 konutluk Çukurova Balkon projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İşte detaylar...

Sultangazi Arnavutköy metrosu için ilk adım atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi - Arnavutköy Metro Hattı için ilk adımı attı. Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattı danışmanlık hizmeti ihalesi için tarih belirlendi.

Sultangazi Sur Yapı Vitrin'de 287 bin liraya 1+1!

Sur Yapı Vitrin Evleri Sultangazi'de 45 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 286 tane daire yer alan projede 1 oda 1 salon daireler 287 bin TL'den satışa sunuluyor.

Sultangazi Sur Yapı Vitrin ulaşım!

Sultangazi Sur Yapı Vitrin ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatları 287 bin liradan başlangıç gösteren proje 45 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Sultangazi'de kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde aldığı bir karar ile Sultangazi'deki tartışmalı kentsel dönüşüm alanını genişletti. Daha önce Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan yanlışların tekrarlanması halinde kentsel dönüşümün mağduriyeti artıracağını

Nurolpark Ofis'te balkon ve teraslı ofis seçenekleri yer alıyor!

NUROL GYO, İstanbul Güneşli’de hayata geçirdiği Nurol Park projesinde ‘nefes alan ofisler’ hayata geçiriyor. 4 metre tavan yüksekliği ve açılır pencereleri ile öne çıkan projede balkon ve teraslar da yer alıyor.

Sultangazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi hizmete girdi!

Sultangazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hizmete başladı. Arsa üretimini Sultangazi Belediyesi’nin üstlendiği merkezde, 68 adet oda ile atölye, spor salonu ve aktivite odaları yer alıyor.

Sultangazi Malkoçoğlu’na 13.400 metrekarelik yeni park yapılacak!

Sultangazi Belediyesi Malkoçoğlu Mahallesi’nde ilçenin en büyük parklarından bir tanesini daha hayata geçiriyor. Malkoçoğlu Mahallesi’ne yapılacak park 13 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Sultangazi balkon çökmesi Haberi

Sultangazi balkon çökmesi

Sultangazi Uğurmumcu Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın birinci katındaki balkon aniden çöktü. Hürriyet'te yer alan habere göre bina ekipler tarafından tedbir amaçlı tahliye edildi.

Kimsenin yaralanmadığı olayda itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.
 

Avcılar'da 5 katlı binanın balkonları...