29 / 04 / 2024

Sultangazi Belediyesi 50 milyon dolarlık arazi

Sultangazi Belediyesi 50 milyon dolarlık arazi

Taraf Gazetesi muhabiri Hüseyin Özay'ın gazetenin bugünkü sayısındaki haberine göre; Sultangazi Belediyesi, ilçedeki dokuz camiyi devlete vermesi karşılığında TEM kenarında 50 milyon dolarlık arsa talep etti...

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Sultangazi 50. yıl Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi, 2692 ada, 3 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat: Yüzde 50 peşinatla 15 iş yeri satacak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi 50. yıl ve Cebeci mahallelerinde yer alan 15 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 25 ve 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hangah Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hangah Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Topal tarafından kuruldu.

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da 5 adet 3+1 daire satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi'nde yer alan 5 adet 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Sultangazi Belediyesi arsa ve natamam yapı satacak! 

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerindeki natamam yapı için satış ihalesi düzenliyor. 

Arti Group Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arti Group Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Artur Asatryan tarafından kuruldu.

Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Yüzde 50 oranında zam yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 50 zammı zorunlu güncelleme şeklinde açıkladı. İşte detaylar!

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi Parselasyon Planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Sultangazi İlçesi, 50. Yıl Mahallesi 20130 ada (eski 3762 ada) 1, 2 parsel ve 20136 ada 1 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Belediyesi 50 milyon dolarlık arazi Haberi

Sultangazi Belediyesi 50 milyon dolarlık arazi

Yerel seçimlere sayılı günler kala, uyanık birçok belediye “ballı arsa takası” için adeta kuyruğa girdi. Bir çok AKP’li belediye, ilçe sınırları içinde bulunan cami ve parkların arsalarını devlete vererek, yerine imara açık arsalar alınmasını içeren ballı takasın peşine düştü. Bu belediyelerin arasında ise Sultangazi belediyesi bulunuyor. Belediye, dokuz cami ve bir cami tuvaletinin arsasını Hazine’ye devrederek yerine ise TEM manzaralı rayiç bedeli 50 milyon dolar (Yaklaşık 107 milyon TL) olan devlet arsasını istedi. Belediye ile Milli Emlak arasındaki görüşmeler ise devam ediyor.


2 ADET DE PARK VAR


AKP’li Sultangazi Belediyesi, belediyelere tanınan “trampa” yetkisini ranta çevirmek için geçtiğimiz günlerde bir, trampa pateni Maliye Bakanlığı’na sundu. Halen trampa çalışmaları devam eden pakette, Sultangazi Belediyesi, belediye sınarları içinde yer alan dokuz adet cami,...