11 / 05 / 2024

Sultangazi Esentepe tapu

Sultangazi Esentepe tapu

Esentepe Mahallesi’nde mükerrer tapu sorununu çözen Sultangazi Belediyesi, 643 hak sahibine tapularını dağıttı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Esentepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Sultangazi ilçesi, Esentepe Mahallesi, 3860 ada, 3 parselin bir kısmı ile 3811 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Sultangazi'de 40 yıllık tapu sorunu yüksek rayiç bedele takıldı!

Sultangazi'de 40 yıldır tapularını almak için bekleyen gecekondu sahipleri, belediye tarafından belirlenen rayiç bedelin yüksekliği sebebiyle mağdur durumda.

Sultangazi'de tapular dağıtıldı!

Sultangazi Belediyesi tarafından, imar uygulamasıyla tapu sorunu çözülen Yayla Mahallesi'ndeki yerlerin tapuları ev sahiplerine teslim edildi. Törende, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşma yaptı...

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

Sultangazi Esentepe ve Cebeci imar planı değişikliği askıda!

Sultangazi İlçesi, Esentepe Cebeci Mahallesi 1031 parsel içeren Rezerv Alanın bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sultangazi Esentepe'de imar protestosu!

Sultangazi Esentepe Mahallesi sakinleri yeni imar planını protesto etti. belediye başkanı ile görüşmek isteyen mahalle sakinleri Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile toplu olarak görüşmeyi başardı.

Sultangazi'de 2 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Sultangazi'de bulunan Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri içinde bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sultangazi Esentepe'de tapular dağıtılıyor!

Esentepe Mahallesi’nde mükerrer tapu sorununu çözen Sultangazi Belediyesi, 643 hak sahibine tapularını dağıttı.

Sultangazi'nin tapu sorunu mecliste!

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, İstanbul Sultangazi ilçesi Merkez Habibler Mahallesi sakinlerinin tapu sorunlarını meclis gündemine taşıdı..

Mass Yapı Proje ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mass Yapı Proje ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Çağlar Ünlü tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi, 2959 Sokak, Küçük Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım ve Taner Yıldırım ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Sultangazi Esentepe tapu Haberi

Sultangazi Esentepe tapu



Esentepe Mahallesi’nde mükerrer tapu sorununu çözen Sultangazi Belediyesi, hak sahiplerine tapularını dağıttı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde düzenlenen törende 643 kişiye tapuları verildi.


Esentepe Mahallesi’nde yıllar öncesinde yapılan kadastro hatalardan dolayı yaşanan mükerrerlik tapu problemi, Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla çözüme kavuşturuldu.


Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle hak sahibi 643 kişiye tapuları verildi. Tapu dağıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve AK Parti ilçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Tapu dağıtım töreninde konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, uzun çabalardan sonra mükerrer tapu sorununu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Altunay, “Göreve geldiğimizde...