16 / 05 / 2024

sultangazi ferbahçeli apartman

sultangazi ferbahçeli apartman

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

İstanbul Sultangazi'de mühürlenen evlere geri döndüler!

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde hasarlı olduğu belirlenen ve tahliye edilen Mutlu Apartmanı'nda yaşayanlar ise dairelerdeki mühürleri kırarak evlerine geri döndü.

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Sultangazili ev sahibi Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor!

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Şişli, Paşa Mahallesi, Ortanca Sokak Keçeli Apartmanı'nda kuruldu.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 5+2'ler 850 bin TL'den başlıyor!

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor. 1 adet kalan 135 metrekarelik 3+1 bahçeli daire 750 bin TL'den satışa sunuluyor.

Ankara'da apartman altı oto galerileri ev sattırıyor!

Ankara’da Emek, Bahçeli, iç Aydınlık gibi semtlerde apartman altı oto galerileri, LPG'li araçları ile faciaya zemin hazırlıyor, kaldırım ve yol işgalleriyle trafiğin kilitlenmesine ve kazalara neden oluyor.

1951 yılında Feriköy'de bir apartman 30 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Feriköy'de iki daireli, bahçeli bir apartman 770 adet altın parasına, 30 bin liraya satılacakmış. Fatih'te ise 2 katlı bina 32 bin 500 liraya satılacakmış.

1945 yılında Beyoğlu'nda 35 daireli bir apartman 550 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1945 yılında Beyoğlu'nda 35 daireli bir apartman yaklaşık 14 bin 600 Reşat Altın'a satılıyormuş. Heybeliada'da ise 20 dönüm bahçeli bir villa 35 bin liraya satılıyormuş.

Safa apartmanı depreme dayanıklı şekilde inşa edilmemiş!

Yıkılan Safa apartmanıyla ilgili Van 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın gerekçeli kararında, kent merkezinin 2. derece deprem bölgesi olmasına rağnen binanın depreme dayanıklı şekilde inşa edilmediği belirtildi

Van'daki Safa Apartmanı'nın depreme uygun inşa edilmediği bildirildi!

Van'daki depremde yıkılan Safa apartmanıyla ilgili Van 3. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davanın gerekçeli kararında, kent merkezinin 2. derece deprem bölgesi olmasına rağmen binanın depreme dayanıklı şekilde inşa edilmediği belirtildi..

Özak GYO 9 milyon TL'ye bahçeli kargir apartman satın aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 9 milyon TL bedelle bahçeli kargir apartman satın aldı...

sultangazi ferbahçeli apartman Haberi

sultangazi ferbahçeli apartman

Futbol sevgisi yine sınır tanımadı. Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı.

CNN Türk'te yer alan habere göre, 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor. 

Kiracılarını seçerken hangi takımın taraftarı olduğunu soran Aksan,  “Kiracılarımızın hepsi de Fenerbahçeli. Fenerbahçeli olmayanlara dairelerimizi kiralamıyoruz. Benim kiracım Fenerbahçeli olacak” dedi.

 Aksan, “Bir değişiklik olsun istedim. Fenerbahçe aşkını insanlara göstermek istedim. Ben sabah evden çıktığım zaman binaya bakıp gülümsüyorum. Güne gülümseyerek başlıyorum, akşam binaya girerken gülümseyerek giriyorum. Rahmetli İslam Çupi’nin dediği gibi ‘İçimdeki Fenerbahçe sevgisi anlatılmaz’. 5 katlı apartmanımızın dış cephesini sarı lacivert renklere boyamamdan dolayı komşularım başta olmak üzere, Galatasaraylısından da, Beşiktaşlısından da olumlu tepkiler aldım. Hatta boyayı yapan ustalarımızdan biri Trabzonsporlu, biri...