15 / 05 / 2024

sultangazi huzurevi satışı

sultangazi huzurevi satışı

Sultangazi Belediyesi, 2017 yılında 16 milyon liraya ihale ederek yapımına başladığı "Yaşlı Bakım Merkezi"ni satılığa çıkardı. 

Sultangazi'de 2 adet arsa ile 2 adet arazi ve 1 iş yeri satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ihale tarihi ve fiyatlar...

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un 3 ilçesinde 12 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sultangazi Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat: Yüzde 50 peşinatla 15 iş yeri satacak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi 50. yıl ve Cebeci mahallelerinde yer alan 15 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 25 ve 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi'nde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 5 adet 3+1 daire satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi'nde yer alan 5 adet 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Sultangazi Belediyesi arsa ve natamam yapı satacak! 

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerindeki natamam yapı için satış ihalesi düzenliyor. 

İBB Sultangazi'de arsa satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, Gazi Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detayları...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Sultangazi Belediyesi inşasına başladığı huzurevini satılığa çıkardı!

Sultangazi Belediyesi, 2017 yılında 16 milyon liraya ihale ederek yapımına başladığı "Yaşlı Bakım Merkezi"ni satılığa çıkardı. 

Sultangazi'de inşa edilen huzurevi özelleştirildi!

Sultangazi Belediyesi tarafından inşa edilen huzurevi planlama aşamasında özelleştirildi. Huzurevi için hazırladığı imar planına "Fonksiyonların tamamı özel teşebbüslerce yapılabilir" notu ekledi.

sultangazi huzurevi satışı Haberi

sultangazi huzurevi satışı

İstanbul Sultangazi Belediye Meclisi'nin Nisan Meclis Oturumu'nda, 2017 yılında inşaatını başladığı ve tamamlamak üzere olan “Yaşlı Bakım Merkezi” için teklif sundu. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun'un onayı ile meclise gönderilen teklifte “Bahse konu taşınmazın, belediyemizin öncelikli ve acil nitelikteki hizmetlerinin yerine getirilmesi amacı ile kiraya verilmesi veya satışının yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir” denildi.

“SATMAK İÇİN SEÇİLMEDİNİZ” 

Teklifin oylanması öncesinde söz alan CHP Grup Başkanvekili Mithat Çelik “2 ay önce ‘huzurevinin satışının önünü mü açıyorsunuz?’ dedik. AK Parti sıralarından ‘niyet okuma, yok öyle şey olmaz' dendi. Verilen karar İBB Meclisi'ne gitti.'3. kişilere verecekler' dedim. Beni spekülasyon yapmakla suçladılar. Şimdi buradayız. ‘Satmayacağız' dediniz, satış yetkisi istiyorsunuz. Sultangazi Belediye Başkanı olarak buraları satmak için seçilmediniz. Üstüne koymak için seçildiniz....