14 / 05 / 2024

Sultangazi kaykay parkuru

Sultangazi kaykay parkuru

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki futbol, voleybol ve basketbol sahalarını yeniden düzenledi. Belediye, gençlerin spor yaparak bedensel gelişimlerine katkı sağlamak için 11 tane parka ise skate parkuru inşa edildi.

Sultangazi'ye yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru!

Sultangazi'de yer alan 1. Cebeci Yolu prestij cadde oluyor, yapılacak çalışmalarla yolun açık hava alışveriş merkezine dönüşmesi amaçlanıyor.

Sultangazi'deki parklar yenileniyor!

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki futbol, voleybol ve basketbol sahalarını yeniden düzenledi. Belediye, gençlerin spor yaparak bedensel gelişimlerine katkı sağlamak için 11 tane parka ise skate parkuru inşa edildi.

Antalya EXPO 2016'daki Türkiye Biyoçeşitlilik Tema Parkuru'nun inşaatı başladı!

EXPO 2016 Antalya Alanı’nda yer alacak 150 metre uzunluğundaki Türkiye Biyoçeşitlilik Tema Parkuru’nun yapımına başlandı. Antalya’da 2016 yılında düzenlenecek olan EXPO 2016 alanında çalışmalar devam ediyor.

Sultangazi Serkan Başyiğit Parkı bugün açılıyor!

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanları arttırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 50. Yıl Mahallesi’nde 1.500 metrekare alan üzerine inşa edilen Şehit J. Komd. Er Serkan Başyiğit Parkı’nın açılış töreni bugün gerçekleşecek...

Antalya EXPO 2016'daki Biyoçeşitlilik Tema Parkuru'nun yapımı başladı!

EXPO 2016 Antalya Alanı’nda yer alacak 150 metre uzunluğundaki Türkiye Biyoçeşitlilik Tema Parkuru’nun yapımına başlandı.Aralık ayında tamamlanması planlanan Biyoçeşitlilik Tema Parkuru yaklaşık 12 milyon TL’ye mal olacak.

EXPO 2016 Antalya'da Biyoçeşitlilik Tema Parkuru'nun yapımına başlandı!

EXPO 2016 Antalya'da yer alacak "Biyoçeşitlilik Tema Parkuru"nun yapımına başlandı. Parkurda, uygun iklim koşulları oluşturularak Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi gibi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden bitkiler sergilenecek.

Sultangazi Habibler İtfaiye Binası İnşaatı Yapım İhalesi 13 Temmuz'da!

İBB Sultangazi Habibler İtfaiye Binası İnşaatı Yapım İhalesi 13 Temmuz 2015 tarihinde saat 10:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası 'nda gerçekleştirilecek.

Sultangazi Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultangazi Belediye Başkanlığı, Habipler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 504 bin TL olarak belirlendi.

Sultangazi Cebeci kamu hizmet alanı imar planı askıda!

İstanbul Sultangazi ilçesine bağlı Cebeci Mahallesi, 6756 ada, 5 no'lu parsele ilişkin TEDAŞ kamu hizmet alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Sultangazi İsmetpaşa imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Sultangazi İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, 108 - 111 sokak ve Askeri Kuşaklama yolu kesişiminde bulunan park alanında ve cephe aldığı yolda yapılan düzenlemelere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Sultangazi Uğur Mumcu ve Cebeci imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Sultangazi İlçesi, 6756 adada konumlu alan tescil harici alan ve 1011 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Sultangazi Sultançiftliği imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İBB tarafından askıya çıkarılan Sultangazi İlçesi, Sultançiftliği Mahallesi, 181 ada, 31 parselin Doğusunda kalan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Özgecan Aslan Yürüyüş Parkuru'nun temeli atıldı!

Eyüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru’nun temel atma törenine ve Kemerburgaz’da inşa edilen spor kompleksi açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı...

Sultangazi kaykay parkuru Haberi

Sultangazi kaykay parkuru

Sultangazi Belediyesi, gençlerin spora olan ilgisini artırmak amacıyla ilçedeki futbol, voleybol ve basketbol sahalarını yeniden düzenledi. Yürüyüş parkurlarının zeminlerini de yenileyen Sultangazi Belediyesi, 11 parka ise skate (kaykay) parkuru ekledi.



Sultangazi Belediyesi, ilçedeki açık hava spor alanlarını yeniden düzenledi. 11 tane parka ise skate (kaykay) parkuru inşa edildi. Gençlerin spor yaparak bedensel gelişimlerine katkı sağlanırken,  patenleriyle parklarda eğlenceli vakit geçirmeleri amaçlanıyor.


AÇIK HAVA SPOR ALANLARI


Sultangazi Belediyesi futbol, voleybol ve basketbol sahalarının zeminleri yenilendi. Sultangazi Mimar Sinan Şehir Ormanı ve Prof. Dr. Sabahattin Zaim Parkı başta olmak üzere ilçedeki parklarda yapılan yenileme çalışmaları ile birlikte gençlerin spora olan ilgisi arttırılmaya çalışılıyor.



Yenileme çalışmaları kapsamında parklarda yürüyüş parkurlarının zeminleri ile Trafik Eğitim Parkı zemini yeniden...