20 / 05 / 2024

sultangazi kumaş boyama fabrikası yangın

sultangazi kumaş boyama fabrikası yangın

Sultangazi'de kumaş boyama fabrikası olduğu belirtilen binada çıkan yangın, birçok ilçeden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen devam ediyor

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi, Osman Yücel Şube Müdürlüğü'nde 1.000 TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Bakırköy Belediyesi, Sultangazi Habibler'de arsa satacak!

Bakırköy Belediyesi, Sultangazi Habibler Mahallesi 1863 Ada 7 Parsel üzerindeki 974 metrekare yüzölçümlü arsasını 681 bin 800 TL muhammen bedelle satışa çıkardı. İşte Bakırköy Belediyesi'nin arsa satış ihalesinin günü, saati ve adresi...

Sultangazi Belediyesi Eski Habibler'de arsa satıyor!

Sultangazi Belediyesi, Eski Habibler Mahallesi 1906 Ada 8 Parselde bulunan 704 metrekare arsayı 1 milyon 936 bin TL tahmini bedel ile ihaleye çıkardı. İşte T4 Ticaret imarlı arsanın satış ihalesinin detayları...

Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Vitrin Evleri 'nde 1 od 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İşte Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi...

Sur Yapı Vitrin Sultangazi!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi 'de yükselen Sur Yapı Vitrin 4 bloktan oluşuyor. Sur Yapı Vitrin Sultangazi projesinde toplam 239 adet daire bulunuyor.Sur Yapı Vitrin Sultangazi 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Sultangazi Arnavutköy metrosu için ilk adım atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi - Arnavutköy Metro Hattı için ilk adımı attı. Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattı danışmanlık hizmeti ihalesi için tarih belirlendi.

Sultangazi Sur Yapı Vitrin'de 287 bin liraya 1+1!

Sur Yapı Vitrin Evleri Sultangazi'de 45 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 286 tane daire yer alan projede 1 oda 1 salon daireler 287 bin TL'den satışa sunuluyor.

Binaları depremden kumaş koruyacak!

Binaları depremden kumaş koruyacak. Denizli'deki Famukkale Üniversitesi (FAÜ) Deprem ve Yapı Teknolojileri Laboratuvarı, depreme dayanıksız yapıların hızla güçlendirilmesini sağlamak amacıyla yüksek dayanımlı kumaş üzerinde çalışıyor.

Sultangazi Sur Yapı Vitrin ulaşım!

Sultangazi Sur Yapı Vitrin ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatları 287 bin liradan başlangıç gösteren proje 45 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Sultangazi'de kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde aldığı bir karar ile Sultangazi'deki tartışmalı kentsel dönüşüm alanını genişletti. Daha önce Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan yanlışların tekrarlanması halinde kentsel dönüşümün mağduriyeti artıracağını

Sultangazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi hizmete girdi!

Sultangazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hizmete başladı. Arsa üretimini Sultangazi Belediyesi’nin üstlendiği merkezde, 68 adet oda ile atölye, spor salonu ve aktivite odaları yer alıyor.

Sultangazi Malkoçoğlu’na 13.400 metrekarelik yeni park yapılacak!

Sultangazi Belediyesi Malkoçoğlu Mahallesi’nde ilçenin en büyük parklarından bir tanesini daha hayata geçiriyor. Malkoçoğlu Mahallesi’ne yapılacak park 13 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Sultangazi Habipler'de 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultangazi Belediyesi tarafından, Habipler Mahallesi'nde yer alan 960 metrekarelik ticaret ve konut imarlı arsa 3 milyon 192 bin TL bedelle 31 Aralık 2014 tarihinde ihale ediliyor...

sultangazi kumaş boyama fabrikası yangın Haberi

sultangazi kumaş boyama fabrikası yangın


     Sultangazi İlçesi Eski Habibler Mahallesi Orkideler Caddesi üzerideki kumaş boyama fabrikasında çıkan yangına Avrupa yakasındaki birçok itfaiye ekibi müdahale etti. Ancak itfaiye ekiplerinin bütün çabasına rağmen yangın sürüyor. 

     Yangın haberini aldıktan sonra olay yerine koşan Diva Tekstil'in sahibi Fahri Solaklı, yangının çatıda yapılan kaynak esnasında başlamış olabileceğini belirterek, ''Ciddi bir zarar var ama, can kaybı yok. Yaklaşık 1 milyon liradan fazla zarar var'' dedi. 

     Fabrikada ham kumaş ve makinelerin yandığını belirten Solaklı, itfaiye ekiplerinin yangına gereken müdahaleyi yaptığını ama biraz geciktiklerini iddia etti. 

     İtfaiye ekipleri yaklaşık 3 buçuk saat sonra yangını kontrol altına alabildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangının bitişikteki ambalaj fabrikasına sıçraması önlendi. 

     Duman altında devam eden çalışmalarda zehirlenmelere karşı,...