30 / 04 / 2024

Sultangazi Malkoçoğlu parkı

Sultangazi Malkoçoğlu parkı

Sultangazi Belediyesi Malkoçoğlu Mahallesi’nde ilçenin en büyük parklarından bir tanesini daha hayata geçiriyor. Malkoçoğlu Mahallesi’ne yapılacak park 13 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan İle Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Sultangazi ilçesi, Malkoçoğlu Mahallesi, 688 ada, 2 parsel, 743 ada, 1 parsel ve 688 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Murat Kurum: Saraçoğlu projesinde tek bir ağaç bile kesilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Saraçoğlu Yenileme Projesi'ne ilişkin "Projemiz, mahalle kültürünün yaşatıldığı, yürüyüş yolları, çocuk parkı, ticari alanlarıyla yemyeşil bir yaşam merkezi olacak. Bu projede tek bir ağaç bile kesilmeyecek" dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Sultangazi Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi'ne bağlı Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Zeki Toçoğlu Akyazı Karacasu Park'ı inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’ni inceledi, projede kısa süre içerisinde uzun bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, Kültür Merkezi ilk kat çalışmalarında sona geldiklerini ifade etti.

Çelikbaşoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikbaşoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mücahit Başoğlu ve Servet Çelik ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultangazi, 50.Yıl Mahallesi, 2221/1 Sokak'ta kuruldu.

Sultangazi Malkoçoğlu parkı Haberi

Sultangazi Malkoçoğlu parkı

Sultangazi Belediyesi Malkoçoğlu Mahallesi’nde ilçenin en büyük parklarından bir tanesini daha hayata geçiriyor. 13 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak olan park ile Çevre Bağlantı Yolu üzerinde görüntü kirliği oluşturan alanlar, park ve yeşil alan olarak düzenlenerek ilçeye estetik görünüm verilmesi amaçlanıyor.

İlçe genelinde yeşil alan ve park yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Sultangazi Belediyesi,  mahallelerde park ve çocuk oyun alanı yapım çalışmalarına devam ediyor. 5 yılda 136 yeni parkı ilçeye kazandıran Sultangazi Belediyesi,  Malkoçoğlu Mahallesi’nde ilçenin en büyük parklarından bir tanesini daha hayata geçiriyor.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada;  Malkoçoğlu Mahallesi’nde 13 bin 400 metrekare alan üzerine park yapılıyor. Bu çalışma ile Çevre Bağlantı Yolu üzerinde görüntü kirliği oluşturan alanlar, park ve yeşil alan olarak düzenlenerek ilçeye estetik...