26 / 05 / 2024

Sultangazi tesis projeleri

Sultangazi tesis projeleri

Sultangazi’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İstanbul’un tamamında çok daha büyük hizmetlere yatırımlara imza atacağız'' dedi.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Sultangazi İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, Sağlık Tesis Alanı ve Konut+Ticaret Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

DKY Sultangazi ve Çeliktepe projeleri 2018'de satışta!

138 konutluk DKY Sahil projesini dün satışa çıkaran DKY İnşaat Sultangazi ve Çeliktepe projelerini 2018 yılı içerisinde satışa sunacak.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

Cahit Altunay: Sultangazi'nin çehresini değiştiriyoruz!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Cahit Altunay Sultangazi projelerimi anlattı!

Sıfırdan kurulan bir belediyesi yedi yılda zirveye çıkaran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri Akşam'a anlattı.

Fatih'de turistik tesis sayısı artacak mı?

FATİH ilçesi üzerindeki karabulut Yenileme adı altında yapılmak istenen Dönüşüm projeleri ile ilçemiz Turizm- Ticaret-Konaklama alanına dönüştürülecek. Ada bazlı yeni projelerle ilçenin konut sayısı azaltılıp, Turistik tesis sayısı çoğaltılacak.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kirazlı-Halkalı ve Vezneciler-Sultangazi Metro projeleri onaylandı!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projeleri için geçtiğimiz ekim ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yapılmıştı. Bakanlık iki yeni metro hattı için onay verdi...

Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmalar başladı!

Ulaşım projeleri birbiri ardına devam ederken 2 yeni hatta da olumlu yönde çalışmalar hız kazandı. Göztepe Ataşehir Ümraniye hattına onay verilirken Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmalar başladı.

Sivriada'da turistik tesis ve kongre merkezi projeleri iptal edildi!

Sivriada'da turistik tesis ve kongre merkezleri yapılmasını öngören ve adadaki doğal yaşamı olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle karşı çıkılan proje, mahkeme tarafından iptal edildi.

Sultangazi tesis projeleri Haberi

Sultangazi tesis projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sultangazi’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, İstanbul’un tamamında çok daha büyük hizmetlere yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sultangazi'ye kazandırdıkları yatırımların açılışının yapıldığını söyleyen Başkan Erdoğan, ''Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi…. Bu hastane 600 klinik yatağı, 120 yoğun bakım yatağı, 144 polikliniği, acil servisleri ve diğer birimleriyle gerçekten modern bir hastanedir. Birileri konuşur biz yaparız.

Çıkmış bir tanesi diyor ki çok enteresan '24 yılda ne yaptınız?' diyor. Kardeşlerim bakınız sadece şu eser bu işin en güzel ifadesidir. Yahu 24 yıl önce şu andaki Sultangazi var mıydı? Bu Sultangazi ne haldeydi? Ama biz geldik, Sultangazi’yi tüm altyapısıyla, hastaneleriyle, okullarıyla, ulaşımıyla, doğal gazıyla her şeyiyle tepeden tırnağa modern bir ilçe haline getirdik....