02 / 05 / 2024

sultan\'s residence ne zaman teslim

sultan\'s residence ne zaman teslim

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence Evleri kapsamında detaylar haberimizin içinde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Innovation Gayrimenkul Sultan's Residence fiyat listesi!

İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde yer alan Innovation Gayrimenkul Sultan's Residence fiyat listesi ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Papatya Park Residence ne zaman teslim edilecek?

Papatya Park Rezidence projesi 1140 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire tipleri bulunuyor. Peki Papatya Park Residence ne zaman teslim edilecek?

İntifa hakkının süresi ne kadardır?

Gayrimenkul üzerinden yararlanma ya da kullanma hakkına intifa hakkı deniyor. Peki, kullanım hakkı olan intifa hakkının süresi ne kadardır?

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

DKY Kartal Residence ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 5 peşinat esnek ödeme sağlanan proje Sabiha Gökçen Havaalanı’ na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki DKY Kartal Residence ne zaman teslim?

Kadastro mahkemesinde temyiz süresi ne zaman başlar?

Kadastro mahkemesinde alınan kararlar hakkında temyiz süreci söz konusu olabiliyor. Temyiz, yasal süresi içerisinde mahkemeye verilecek bir dilekçe ile yapılıyor. Peki, kadastro mahkemesinde temyiz süresi ne zaman başlar?

Mirası red süresi ne kadardır?

Mirasçıların yasal hakları arasında miraı reddetme hakkı da bulunuyor. Mirasın reddi, mirasçılar tarafından sulh mahkemesine sözlü veya yazılı beyanla yapılır. Peki, mirası red süresi ne kadardır?

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde modern sürgüne hayır!

Gülsuyu Mahallesi sakinleriyle buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Sizleri kentsel dönüşüm adı altında, modern sürgüne yollayacak bir anlayışı asla ama asla kabul etmeyeceğim" dedi.

Ev satışından sonra tahliye süresi ne kadardır?

İster mesken ihtiyacınızı karşılamak için ister yatırım amaçlı olarak bir ev aldığınızı düşünelim. Peki, ev satışından sonra tahliye süresi ne kadardır? Kiracı veya eski malik ne zaman ve nasıl çıkarılır?

Haciz isteme süresi ne zaman başlar?

Alacaklının borçludan alacağını almak için icra müdürlüğünde başlattığı işlem "haciz" olarak nitelendiriliyor. Peki, alacaklı haczi ne zaman talep edebilir? Haciz isteme süresi ne zaman başlar?

Mirasın reddi süresi ne zaman başlar?

Mirasın borca batık olduğu durumlarda mirasçılar, kalan mirası reddedebiliyor. Bunun için 3 ay içerisinde Sulh Hukuk Mahkemesine müracaat edebiliyor. Peki, mirasın reddi süresi ne zaman başlar?

Mirası reddetme süresi ne kadardır?

Mirasçıların yerine getirmek ile yükümlü olduğu bazı sorumlulukları ve miras açılma sürecinde bazı hakları bulunuyor. Yasal ve atanmış mirasçılar mirası belli bir sürede reddedebiliyor. Peki, mirası reddetme süresi ne kadardır?

Kiracısı olanlar ne kadar vergi öder?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince, taşınmaz malını kiraya veren kimselerin elde ettiği kazançlar belli koşullarda vergilendiriliyor. Peki, kiracısı olanlar ne kadar vergi öder? İşte kira gelir vergisi..

sultan\'s residence ne zaman teslim Haberi

sultan\'s residence ne zaman teslim

Sultan's Residence projesi, İnnovation Gayrimenkul tarafından Bayrampaşa Bölgesi içerisinde yükseliyor. İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence Evleri kapsamında 4 farklı konut tipi bulunuyor. 


İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence Evleri satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 


İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence Evleri satılık daire alanları:

1+1'ler 87-95- 101 metrekare, 

2+1'ler 136-155-151-160 metrekare, 

3+1'ler 166-181-183- 170-207 metrekare, 

4+1 dubleksler ise 274-279 metrekare.




İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence Evleri nerede? (Önemli alanlara uzaklıkları şu şekilde;)

Kocatepe Metro Durağı'nda 70 metre (1 dakika), 

Forum İstanbul'a 50 metre (1 dakika), 

Ikea'ya 300 metre (2 dakika), 

Otogara 1.8 kilometre (18 dakika),

Kapalı Çarşı'ya 10.8...