02 / 05 / 2024

sultan\'s residence örnek daire

sultan\'s residence örnek daire

Innovation Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Bayrampaşa Sultan's Residence örnek daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İnşaat sektöründe örnek iş sağlığı ve güvenliği!

İnşaat sektöründe meydana gelen kazaların ilk sırasında ''yüksekten düşme'' vakalarının yer aldığını söyleyen ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, iş sağlığı ve güvenliği açısından örnek bir uygulamada olması gerekenleri anlattı.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı'nda 1. Bölge tamamlandı!

Dünyanın en büyüğü olacak olan Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı, mega kent İstanbul’a nefes aldıracak. Elmalı Gölü çevresine kurulan orman, New York’taki Central Park’ın 3 katı büyüklüğe sahip olacak.

Sultan Süleyman Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Süleyman Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sameh S.M.A. Aboaka tarafından kuruldu.

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma alanı imar planı askıda!

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Mresco, Sultan's Suites'teki örnek dairelerini tanıttı!

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Venüs Residence örnek dairelerini tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta ki Venüs Residence’deki örnek dairelerini tanıttı.

Mresco Türkiye Venüs projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta gerçekleştirdiği Venüs Residence projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı.

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılmak üzere!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılma tehlikesi altında. Köprüde çataklar ve çökmeler meydana geldi.

Macaristan'daki Kanuni Sultan Süleyman Camisi restore edilecek!

Macaristan'ın Baranya Bölgesi'ndeki Kanuni Sultan Süleyman Camisi restore edilecek. Baranya Bölgesi Belediye Başkan Yardımcısı Robert Fazekas,"Kanuni Sultan Süleyman Camisi" tanıtım seminerine katıldı.

Venüs Residence'ta yüzde 20’ye varan fiyat avantajı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta gerçekleştirdiği Venüs Residence ile iddialı. Kuveyt’in en büyük gruplarından Murabahat Gayrimenkul Çözümleri’nin Türkiye yapılanması Mresco Türkiye bu proje ile Körfez’in ışığını Türkiye’ye taşıyor.

Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek!

Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Hürrem Sultan tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan ilk eserlerden biri olan Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek.

sultan\'s residence örnek daire Haberi

sultan\'s residence örnek daire


Bayrampaşa Sultan's projesi İstanbul'un Avrupa yakasında hayata geçirildi. Bayrampaşa ilçesi sınırlarında yer alan Bayrampaşa Sultan's Residence projesi Innovation Gayrimenkul girişimi ile yükseliyor. 




Lokasyon olarak merkezi bir noktada bulunan Bayrampaşa Sultan's Residence projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere birbirinden farklı konut seçenekleri sunuluyor. Bayrampaşa Sultan's Residence örnek daire bilgileri şöyle: 


Bayrampaşa Sultan's Residence örnek daire: 


Bayrampaşa Sultan's Residence örnek daire görüntüleri henüz yayınlanmıyor. Bayrampaşa Sultan's Residence örnek daire...