05 / 05 / 2024

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi, Mohamad Kahil, Fahad N F M Albannay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Anthill Residence'ta kuruldu.

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Aydın tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demir ve Kenan Kolca tarafından kuruldu...

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile Almughıra Habıb  ve Kamil Taner Erden  ortaklığında kuruldu. 

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şirikci tarafından kuruldu. 

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Platform Merter Sitesi, Güngören'de kuruldu.

Sahu Turizm Organizasyon Tanıtım ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Sahu Turizm Organizasyon Tanıtım ve Reklamcılık Limited Şirketi, Hüseyin Şaşmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Menekşe Sokak, Deluxia Suites'te kuruldu.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi Haberi

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi
Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi, Mohamad Kahil, Fahad N F M Albannay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi iş konusu; 1. T.C. hudutları dâhilinde veya haricinde; resmi veya özel kuruluşların, 3.kişilerin mülkiyetindeki, zilyetliğindeki ve sorumluluğundaki hisseli, hissesiz her türlü gayrimenkulleri alabilir, satabilir, kullanabilir, bunları tamir veya yeniden inşa edebilir, kiralayabilir, mülkiyetindeki ve kiraladığı gayrimenkulleri kiraya verebilir, işlerini yapabilmek için her türlü teminatı alabilir ve verebilir, rehin ve ipotek, irtifak, intifa, üst hakkı, devremülk irtifakı, taksim, sükna, kat irtifakı, kat mülkiyeti, gayrimenkul mükellefiyeti, inşaat hakları tesis ve tescil edebilir, fek edebilir,bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir, 2. Yurt içinde ve yurt dışında garyrimenkul almak, satmak, kiralamak, kiraladığı gayrimenkulleri...