07 / 05 / 2024

Sulubahçe Koyu ihalesi

Sulubahçe Koyu ihalesi

Bozcada'da, işletmeye açılmak üzere kararı alınan ancak, kamuoyu tepkisi üzerine iptal edilen Beylik Koyu ihalesinden sonra, Bakanlık şimdi de Sulubahçe Koyu'nu işletmeye vermek için ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Isparta Eğirdir ihalesi yarın!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Isparta Eğirdir 142 konut ihalesi 1 Şubat'ta!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 754 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi 754 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 12 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak

TOKİ Yozgat 158 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi bugün!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Sulubahçe Koyu ihalesi Haberi

Sulubahçe Koyu ihalesi


ÇANAKKALE'nin Kuzey Ege Denizi'nde turizm cenneti Bozcada'da, işletmeye açılmak üzere kararı alınan ancak, kamuoyu tepkisi üzerine iptal edilen Beylik Koyu ihalesinden sonra, Bakanlık şimdi de Sulubahçe Koyu'nu işletmeye vermek için ihaleye çıkacak.


Bozcaada'nın en büyük ve bakir koylarından Sulubahçe'nin 3 yıl işletmeye verilmesi için 22 Kasım'da Ankara'da yapılması planlanan ihale tepki çekti. Bozcaada Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz, koyların işletmeye açılmasına izin vermeyeceklerini, ihaleden yeni haberdar olduklarını söyledi. Yılmaz, "Biz adanın bakir koylarının şu anda olduğu gibi kalmasını tercih ediyoruz”...