04 / 05 / 2024

Sulukulenin yolları yenilendi mi

Sulukulenin yolları yenilendi mi

Sulukule Hatice Sultan ve Neslişah Mahallelerinde bulunan toplam 18 adet cadde ve sokakta yol ve kaldırımlar Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, bölgenin tarihi dokusu bozulmadan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Fatih Camii’nin çevresi yenilendi!

İstanbul’un tarihi yapılarından biri olan Fatih Camii’nin çevresi yenilendi. Proje kapsamında yaklaşık 18 bin metrekarelik yeşil alan uygulaması tamamlandı. Tarihi caminin çevresinde dinlenme alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları inşa edildi.

Manisa Soma'nın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Koyundere Mahallesi ile Söğütcük Mahallesi arasında bozulan yolları yeniledi

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Manisa Selendi'nin yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin birçok mahallesini bağlayan yollarda genişletme, düzeltme ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Akhisar'ın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da merkez mahallelerinde kötü durumda olan yollarda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Kırkağaç'ın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Sakarlı ve Kuyucak Mahalleleri arasındaki 1 buçuk kilometrelik yola bakım ve onarım çalışması yaptı.

İzmit Kuruçeşme'nin yolları yenilendi!

İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nde yol düzenleme, Topçular’da merdiven ve beton yol ile Kozluca köyünde parke yol çalışması yapıldı

Manisa Yunusdere'nin yolları yenilendi!

Mahalleleri daha modern hale getirebilmek için altyapı ve üstyapı projelerini koordineli bir şekilde yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Yunusdere Mahallesi’nde de kilit parke taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

Hatay Samandağ'ın yolları yenilendi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde başlatılan yol yapım hizmetleri kapsamında parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Çamdibi'nin yolları yenilendi!

Uzun zamandır Çamdibi Burak Reis Caddesi 204 numara önü ve 5167 sokak 2 numara önündeki çukurların ve bozuk yolların tüm şikayet ve uyarılara rağmen kapatılmadığını belirten vatandaşların sesini belediye yetkilileri duydu

Hatay Kırıkhan'ın yolları yenilendi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kırıkhan ilçesine bağlı Demirkonak Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Trabzon Kıratlı'nın yolları yenilendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahalle yollarında betonlama çalışmalarına süratle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yomra ilçesinin Kıratlı Mahallesi yolunda betonlama çalışması gerçekleştirildi.

Manisa İcikler'de yollar yenilendi!

Demirci ilçesine bağlı İcikler Mahallesi’nin yolları, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı döşenerek yenilendi.

Sulukulenin yolları yenilendi mi Haberi

Sulukulenin yolları yenilendi mi


Türkiyenin örnek kentsel dönüşüm projesi olan ve Sulukule olarak anılan Hatice Sultan ve Neslişah Mahallelerinde bulunan toplam 18 adet cadde ve sokakta yol ve kaldırımlar Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, bölgenin tarihi dokusu bozulmadan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Kaldırımlarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte, yollarda doğal granit parke taşları kullanıldı.




Fatih...