17 / 05 / 2024

suluova belediyesi doğalgaz bilgilendirme toplantısı

suluova belediyesi doğalgaz bilgilendirme toplantısı

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Suluova'da devam eden doğal gaz çalışmaları ve yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı, düzenlenen toplantıya Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok da katıldı...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Doğalgazı doğru ve verimli kullanma yöntemleri!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Doğalgazı doğru ve verimli kullanma yöntemlerini açıkladı. İşte Ataşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan o yöntemler...

Gökçek: Başkent Doğalgaz arazilerimizi geri verecek!

Büyükşehir Belediyesi ile Başkent Doğalgaz uzlaşacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Başkent Doğalgaz arazilerimizi geri vererek açtığı davalardan vazgeçecek. Biz de davamızı geri çekeceğiz" dedi.

Suluova'da doğalgaz bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Suluova'da devam eden doğal gaz çalışmaları ve yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı, düzenlenen toplantıya Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok da katıldı...

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

Bitlis doğalgaz çalışmaları ne durumda?

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, doğalgaz çalışmasını yerinde inceledi. Olan, Beşminare Mahallesi, TOKİ 1, 2 ve 3. etaplarında çalışmanın sürdüğünü ifade etti.

Siverek´in kanalizasyon suyundan doğalgaz üretilecek!

Siverek ilçesinin kanalizasyon suyu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçesinde kurmuş olduğu Atık Su Arıtma Tesisi'nden geçirilerek doğalgaz enerjisine çevirtilecek. Atık Su Arıtma Tesisi 10 gün önce faaliyete geçti.

Kocaeli'de Doğalgaz dolum tesisi kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak Körfez Doğalgaz Dolum Tesisi için yapım ihalesi gerçekleştirildi. Körfez ilçede yapılacak Doğalgaz Dolum Tesisi ihalesine 7 firma katıldı.

Körfez'de doğalgaz dolum tesisi kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Doğalgaz Dolum Tesisi yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tesiste 8 saatte 100 araca dolum yapılabilecek. Ayrıca belediye doğalgazlı otobüs sayısını da artıracak.

Şanlıurfa'da doğalgaz çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Devteşti, Ahmetyesevi ve Sırrın Karşıyaka Mahallesi'ni doğalgaz ile buluşturan projenin ilk kazmasını vurdu. Başkan Güvenç, hızlıca mahallenin ara caddelerine doğalgaz çekmek için kolları sıvadıklarını vurguladı.

Polatlı'da doğalgaz patlaması!

Polatlı’da Selçuk Caddesi’nde bir vatandaşın ikamet ettiği konutta doğalgaz patlaması meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Grubu İtfaiye ekipleri, patlama sonucu meydana gelen yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

EGO: Başkent Doğalgaz'ın belediyeyle hiçbir ilgisi yok!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’teki doğalgaz hizmetlerinin tamamen özel bir şirket olan Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş tarafından yürütüldüğünü ve belediye ile hiçbir ilgilerinin bulunmadığını yineleyerek, vatandaşlara uyarıda bulundu.

Alikahya’daki doğalgaz davası Yargıtay’a takıldı!

Eski Alikahya Belediyesi hizmet binası önünde asfalt onarım çalışması yapan taşeron firma doğalgaz borusunu patlatmış, sızan gaz belediye binasının içerisinde sıkışma yapınca patlama meydana gelmişti

suluova belediyesi doğalgaz bilgilendirme toplantısı Haberi

suluova belediyesi doğalgaz bilgilendirme toplantısı


Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Suluova'da devam eden doğal gaz çalışmaları ve yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Düzenlenen toplantıya Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Başkan Yardımcıları İzzet Balcı ve Adem Cılız, Tamdaş Bölge Müdürü Mustafa Karabacak, Muhtarlık İşleri Müdürü Nurettin Yanılma ve Suluova'nın mahalle muhtarları katıldı. Toplantının başlaması ile birlikte Belediye Başkanı Fatih Üçok;" Tamdaş Bölge Müdürü Mustafa Karabacak ile mahalle muhtarlarımızı buluşturmak adına bir araya geldik. ilçemizde bu zamana kadar yapılan ve devam edecek olan Doğalgaz yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çalışmada emeği olan tüm kardeşlerime teşekkür ediyor, İlçemize ve vatandaşlarımıza bu güzel hizmetin hayırlı olmasını diliyorum."dedi.


Suluova...