02 / 05 / 2024

Polatlı'da doğalgaz patlaması!

Polatlı'da doğalgaz patlaması!

Polatlı’da Selçuk Caddesi’nde bir vatandaşın ikamet ettiği konutta doğalgaz patlaması meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Grubu İtfaiye ekipleri, patlama sonucu meydana gelen yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.




Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen doğalgaz patlaması sonucunda çok sayıda ev ve iş yeri hasar gördü. 

Patlamanın ardından Polatlı’ya giderek vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hastanede yaralıları ziyaret etti. 

Başkan Gökçek, vatandaşların kırılan cam ve çerçevelerinin bedellerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını söyledi. 

Polatlı’da Selçuk Caddesi’nde bir vatandaşın ikamet ettiği konutta doğalgaz patlaması meydana geldi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Grubu İtfaiye ekipleri, patlama sonucu meydana gelen yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

İtfaiye yetkilileri, patlamada can kaybının olmadığını ancak yaralılar bulunduğunu ifade ederek, “Patlama ile çevrede çok büyük hasar meydana geldi. İş yeri ve konutların camları ve çerçeveleri kırıldı. Tespitlerimize göre doğalgaz bağlantısı kaçak olarak yapılmış” dediler.


“BAŞKAN GÖKÇEK POLATLI’DA 

Olayı haber aldıktan sonra Polatlı’ya hareket eden Başkan Gökçek, Polatlı da Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer ile Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından karşılandı. Daha sonra patlamanın olduğu Selçuk Caddesi’ne geçen Başkan Gökçek, burada incelemelerde bulundu. 

Zarar gören esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Gökçek, “ Olay bizi çok üzdü. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak böyle felaketlerde elimizden geldiği kadarıyla vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Vatandaşın kırılan cam ve çerçeve bedellerini Büyükşehir olarak biz karşılayacağız. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun. İnşallah böyle felaketleri Allah bir daha yaşatmaz” açıklamasında bulundu.


“BAŞKAN GÖKÇEK, YARALILARI ZİYARET ETTİ”

Başkan Gökçek, daha sonra Polatlı Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile birlikte hastaneye giderek, patlama sonucunda yaralanan vatandaşları ziyaret etti ve “Herkese acil şifalar diliyorum” dedi. 

Başkan Gökçek, patlamada yararlanan çocuklara da çeşitli hediyeler vererek, “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.


“BAŞKAN GÖKÇEK TİCARET BORSASI’NDA ” 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hastanedeki yaralılara gerçekleştirdiği ziyaretinin ardından Polatlı Ticaret Borsası’na geçti. 

Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, çalışmaları ile ilgili bilgiler sunduktan sonra, “Hem Polatlı hem de Ticaret Borsası olarak büyük hizmetlerinizi gördük. Yakında büyük bir sosyal tesisi açıyoruz. İzninizle bu tesise de Melih Gökçek adını vermek istiyoruz” dedi. 

Başkan Gökçek de bir kent için ticaretin ne kadar önemli olduğunu belirterek, “Büyükşehir olarak biz de size elimizden gelen her türlü katkıyı veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Gökçek, daha sonra Ticaret Borsası’nda bulunanlarla topluca fotoğraf çektirdikten sonra Ankara’ya hareket etti.


Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön