28 / 07 / 2024

suluova konutları

suluova konutları

AK Parti Suluova İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, yapımı planlanan sosyal konutların ihaleye çıkacağını söyledi. Korkmaz, 2012 Yılında 13 dönüm arsayı sosyal konut yapılması için TOKİ İdaresine teslim edildiğini hatırlattı...

TOKİ ile Amasya Suluova'da yeni bir yaşam!

Amasya Suluova 2'nci Etap TOKİ Konutları güvenli ortamı, modern ve nitelikli tasarımıyla Amasyalılara huzurlu bir yaşam sunuyor...

Amasya Suluova TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova’da sosyal konutlar teslim edildi!

Suluova’da yapımı tamamlanan 127 sosyal konut hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

Amasya Suluova TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Amasya Suluova projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları kura sonuç listesi!

Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları'nda yer alan 81 konut kura çekimi ile satışa sunuluyor. Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. 

Suluova 3. Etap TOKİ için yer teslimi yapıldı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 3. Etap TOKİ Konutları için yer teslim işleminin tamamlandığını ve çalışmaların başladığını bildirdi.

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap Konutları'nın kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya'nın Suluova İlçesinde inşa edilecek 3. Etap 659 Adet Konut'un hak sahipleri kura çekilişi ile belirlendi.

TOKİ Suluova Evleri başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliği ile yöresel mimaride eski Pan-Et arazisine yapılacak olan 3. Etap (TOKİ) konutları için başvurular alınmaya başlandı.

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap Konutları'na başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Amasya'nın Suluova İlçe Belediyesi iş birliği ile yöresel mimaride eski Pan-Et arazisine yapılacak olan 3. Etap konutları için başvurular alınmaya başlandı.

TOKİ Samsun Suluova 3. Etap Konutları'nda başvurular başladı!

Samsun Suluova'da 3. Etap konut talebini karşılamak üzere girişimlerde bulunduklarını ifade eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a yaptıkları ziyarette projeyle ilgili detayları görüştüklerini belirtti.

Suluova 3. etap TOKİ Konutları'nın başvuruları başlıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.

suluova konutları Haberi

suluova konutları


AK Parti Suluova İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, yapımı planlanan sosyal konutların ihaleye çıkacağını söyledi. 2012 Yılında 13 dönüm arsayı sosyal konut yapılması için TOKİ İdaresine teslim edildiğini hatırlatan Korkmaz, konu hakkında yaptığı açıklamasında; "Sayın Başbakanımız ihtiyaç sahipleriyle ilgili 1+1 şeklindeki sosyal konutların yeterli olamayacağını düşündüğünden tüm Türkiye'de yapılacak olan sosyal konutları 2+1 şekline dönüştürmüş bulunmaktadır. Tüm Türkiye de olduğu gibi Suluova'da da yapılması planlanan sosyal konutlarda 2+1 şeklinde yapılacaktır. Yapılacak konutlara ek olarak çok amaçlı sosyal alanlar eklenmiş olup ayrıca Türkiye'nin 9 bölgesinde yapılması planlanan sosyal konutlarla birlikte Suluova'da yapılacak olan sosyal konutlar asansörlü yapılacak olup bu planlama da ilk defa ülkemizde ve dolayısıyla Suluova'da gerçekleştirilecek ve konutlar asansörlü yapılacaktır. Tüm bu gelişmelerden dolayı daha önce yapılması planlanan sosyal...