03 / 05 / 2024

Suluova Stadyumu asfalt

Suluova Stadyumu asfalt

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli atıldı!

Mevcut bakım, ikmal atölyelerinin ihtiyaca cevap veremez nitelikte olması nedeniyle asfalt tesislerinin yanında başlatılan Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli bugün atıldı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Suluova Stadyumu çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Amasya Suluova'da zemin iyileştirme çalışmaları başladı!

Suluova Belediyesi, sıcak asfalt çalışmaları kapsamında başlattığı zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya Oba Stadyumu’nun yolları yenilendi!

Alanya Belediyesi, Alanyaspor’un karşılaşmalarını oynayacağı Oba Stadyumu’nda yol, kavşak ve otopark çalışmalarını tamamlayarak asfaltını yaptı.

Başakşehir Stadyumu 26 Temmuz'da açılıyor!

Başakşehir Futbol Kulübü Stadyumu ve Tesisleri, 26 Temmuz 2014 Cumartesi günü saat 21:30'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle hizmete açılacak. İşte projenin özellikleri...

Akyazı Stadyumu inşaatında bir işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatında vinçle taşınan demir kitlesi, bağlayıcı çelik halat kopunca düştü. Demirlerin altına kalan inşaat işçisi 33 yaşındaki Celal Kıyı öldü.

İstiklal Caddesi'nde asfalt çalışması yapılıyor!

Her gün onbinlerce kişinin geçtiği İstiklal Caddesi'nde bugün ise çok daha farklı bir görüntü var. Ağaçları sökülen, arnavut kaldırımları kaldırılan İstiklal Caddesi 'ne asfalt dökülüyor...

Dinar'da asfalt yama çalışmaları sürüyor!

Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt serme çalışmaları devam ederken, iş atölyesi amirliğine bağlı ayrı bir ekip tarafından da daha önce belirlenen yollarda asfalt yama çalışması yapıyor

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde bakım onarım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Melih Gökçek: Elmadağ'a 107 bin ton asfalt döktük!

İftar sonrası ilçelilere seslenen Başkan Gökçek, sadece Elmadağ ve mahallelerine 107 bin 600 ton asfalt döküldüğünü ifade ederek, “Suyunuzu getirdik, arıtma tesisini bitirdik. Şimdi de muhteşem kültür merkezini tamamladık” diye konuştu.

Kartepe yol yenileme çalışması kapsamında 3 bin 250 ton asfalt kullanıldı!

Kartepe’de yol yenileme çalışması yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kurtdere ve Tevfikiye mahalleleri arasındaki yol bölümünde asfalt uygulaması yaptı. Çalışmada 3 bin 250 ton asfalt kullanıldı...

Suluova'daki 129 sosyal konut ihaleye çıkıyor!

AK Parti Suluova İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, yapımı planlanan sosyal konutların ihaleye çıkacağını söyledi. Korkmaz, 2012 Yılında 13 dönüm arsayı sosyal konut yapılması için TOKİ İdaresine teslim edildiğini hatırlattı...

Suluova Stadyumu asfalt Haberi

Suluova Stadyumu asfalt


Kış öncesinde asfalt çalışmalarına hız veren Suluova Belediyesi, atıl durumda olan Suluova Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında ekiplerimiz bir yandan tesviyesi tamamlanan alanda asfaltlama bir yandan ise kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Üçok; “Çocuklarımızın ve Gençlerimizin daha sağlıklı bir alan da spor yapmalarını sağlamak amacı ile İlçemiz Şehir Stadyumunda gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. Daha modern bir kent olma yolunda çalışmalarımız program dâhilinde ve ilçemiz genelinde aralıksız sürüyor.” Dedi.



Suluova...