04 / 05 / 2024

Suluova Stadyumu son durum

Suluova Stadyumu son durum

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Ümraniye Şehir Stadyumu tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi 10 bin kişilik şeyirci kapasiteli Ümraniye Şehir Stadyumu'nda sona yaklaştı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Suluova Stadyumu çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun yüzde 83'ü tamamlandı!

UEFA Euro 2020 standartlarına göre yapılan 33 bin 919 kişilik son teknoloji ürünü yeni akıllı Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun yüzde 83'ü tamamlandı. Proje Müdürü Halil Çalışkener, statta açıklamalarda bulunarak son gelinen nokta hakkında bilgiler verdi.

Suluova Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, kaba inşaatında sona gelinen kültür merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerimizden bilgiler aldı.

Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Tamamlandığında mimari açıdan İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek olan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadyumu’ndaki çalışmalarda son aşama gelindi.

Suluova Stadyumu son durum Haberi

Suluova Stadyumu son durum


Kış öncesinde asfalt çalışmalarına hız veren Suluova Belediyesi, atıl durumda olan Suluova Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında ekiplerimiz bir yandan tesviyesi tamamlanan alanda asfaltlama bir yandan ise kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Üçok; “Çocuklarımızın ve Gençlerimizin daha sağlıklı bir alan da spor yapmalarını sağlamak amacı ile İlçemiz Şehir Stadyumunda gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. Daha modern bir kent olma yolunda çalışmalarımız program dâhilinde ve ilçemiz genelinde aralıksız sürüyor.” Dedi.



Suluova...