06 / 05 / 2024

suluova terminali ne zaman bitecek

suluova terminali ne zaman bitecek

Yapımına başlanan ve başlandığı ilk günden bu zamana kadar aralıksız devam Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projede dolgu ve zemin iyileştirme işlemleri de tamamlandı.

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yer alan 26 adet iş yeri açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartıldı...

Altınordu Otobüs Terminali ne zaman açılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Altınordu Otobüs Terminali'nin inşaatı devam ediyor. Projenin 2018 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Taşköprü Modern Otobüs Terminali'nde ilk kazma vuruldu!

Taşköprü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptığı Şehirlerarası Modern Otobüs Terminali’ne start verdi.

Bursa terminalindeki camide inşaat yükseliyor!

Bursa'da Burulaş Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yapılan modern camide inşaat hızla yükseliyor.

Bursa Terminal, modern camiye kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve terminal esnafının işbirliğiyle BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yaptırılan modern camide inşaat devam ediyor.

Bingöl Otobüs Terminali ne zaman taşınacak?

Bingöl'de yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale getirilen yeni otobüs terminaline taşınma işlemlerinin ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor.

Lüleburgaz Otobüs Terminali'ne mimari ödül verildi!

TÜRKİYE'nin örnek otogarları arasında yer alan Lüleburgaz Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından önemli bir ödüle layık görüldü.

Bursa Terminal Camii’nin temeli atıldı!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi tarafından BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı.

Amasya Suluova'ya yeni cami inşa ediliyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova ilçesi, Akören Köyü'ne yapılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.

Düzce Terminali'ne yeni yol!

Düzce belediyesi tarafından yakında açılışı yapılacak olan terminalin otoban bağlantısı için çevre yollarının açılması ve kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol yapım çalışmalarına geçildi.

Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali binası hizmete açıldı!

CHP İzmir vekili Balbay’ın, Binali Yıldırım’ın ‘35 Proje’sine sataşmak isterken, İzmir’e ne kadar uzak olduğu ortaya çıktı. Balbay’ın İç Hatlar Terminali’nin tamamlanmadığını ifade etmesi şaşırttı

suluova terminali ne zaman bitecek Haberi

suluova terminali ne zaman bitecek


Yapımına başlanan ve başlandığı ilk günden bu zamana kadar aralıksız devam Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde temel kazı ve hafriyat çalışmalarının bitmesinin ardından, dolgu ve zemin iyileştirme işlemleri de tamamlandı. Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatında bugün itibariyle temel hazırlıkları kapsamında demir bağlama çalışmalarına başlandı.





Suluova...