14 / 05 / 2024

Süm Yapı İnşaat adresi

Süm Yapı İnşaat adresi

Süm Yapı İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Çödek ve Ali Vecdet ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile KenanCan Anli tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

İzdüşüm Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşüm Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Açıkça tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

Fiber Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Fiber Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Güneş kuruldu.

JPMorgan'dan gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesi!

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Süm Yapı İnşaat adresi Haberi

Süm Yapı İnşaat adresi

Süm Yapı İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Çödek ve Ali Vecdet ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe'de kuruldu. 


Süm Yapı İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar satın almak üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler ve arazirler üzerinde kat karşışlığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan konular...


Süm Yapı İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, İstiklal Caddesi...